Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος νέος προπονητής των Τρικάλων


Στις 6 Νοεμβρίου ξεκινάει το Περιφερειακό, την Πέμπτη οι κληρώσεις







Η πρεμιέρα ορίστηκε τελικώς για το πρώτο Σαββατοκύριακο του ερχόμενου μήνα

Η οριστική απόφαση για την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος πάρθηκε πριν από λίγη ώρα κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ.

Στον 5ο όμιλο  ανήκουν πλέον οι ομάδες της ΕΠΣ Τρικάλων. Συγκεκριμένα, ΑΟ Τρίκαλα και Θύελλα Πετρωτού μεταφέρονται από τον 4ο όμιλο στον 5ο όμιλο, όπου συμμετέχουν σωματεία της Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας και των Επτανήσων.



Το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου, καθώς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης κρίθηκε απαραίτητο να δοθεί μόλις μία εβδομάδα παράτασης στην πρεμιέρα.



Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ο νέος προπονητής των Τρικάλων


 Ο κ. Ξανθόπουλος γεννήθηκε στο Αγρίνιο την 1η Ιανουαρίου του 1959.

Έπαιξε στην δεκαετία του 80 στον Παναιτωλικό σαν τερματοφύλακας, ενώ φόρεσε ακόμα τη φανέλα της Α.Ε. Μεσολογγίου, της Σπάρτης, της Λαμίας και του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Ως προπονητής αρχικά διατέλεσε βοηθός του Πέτρου Μίχου στον Παναιτωλικό και του Νίκου Αναστόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Στη συνέχεια δούλεψε μόνος στο Θέρμιο Απόλλωνα, τον Αμβρακικό Βόνιτσας και από το 2002 μέχρι το 2004 στο Ελαιόφυτο. Τον Οκτώβριο του 2004 ανέλαβε τον Παναιτωλικό κάνοντας ικανοποιητική πορεία.

Τόσο, που το καλοκαίρι του 2005 του κάνουν πρόταση τα Γιάννενα και αναλαμβάνει την ιστορική ομάδα. Παρά την καλή πορεία, τον Οκτώβριο, στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ υφίσταται κριτική και αγενή συμπεριφορά από τον Αλέξη Κούγια και παραιτείται.

Συνεργάζεται και πάλι με το Ελαιόφυτο, αλλά ανταποκρίνεται σε πρόταση της Λαμίας το Μάρτιο του 2006 και θα τελειώσει εκεί τη σεζόν. Το καλοκαίρι του 2006 ανέλαβε την Πρέβεζα και την οδήγησε στην άνοδο στην Γ Εθνική το 2007. Αμέσως μετά συνεργάζεται και πάλι με τον Ναυπακτιακό, αλλά θα φύγει σύντομα, μετά από τρεις μόλις αγωνιστικές.

Το Νοέμβριο του 2007 ανέλαβε την Παναχαϊκή και τέλειωσε τη σεζόν στον Παναιτωλικό (Απρίλης 2008) τον οποίο και ανέλαβε πάλι στα τέλη του 2009.
Εν συνεχεία δούλεψε στην Αναγέννηση Άρτας, τον Θεσπρωτό ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Τηλυκράτης Λευκάδας.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου