Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ο ΥΠΕΧΩΔΕ έγινε... Συγκοινωνιών !


Ο τέως Αντιδήμαρχος έργων του Δήμου Τρικκαίων επέστρεψε όπως ήταν φυσικό στην θέση του (υπάλληλος του ΟΣΕ) καί... "σκασμένος" όπως είναι για fatsimare καθώς δεν είναι πιά στην πρώτη γραμμή της πολιτικής σκηνής (δεν τον "παίζουν  τα ΜΜΕ) βρήκε τον τρόπο να μπεί φωτογραφία σε... εφημερίδα !
Τι έκανε;







Άλλαξε... ρόλο και "έσφιξε" μια συνέντευξη στον Πρωϊνό Λόγο ως υπεύθυνος Συγκοινωνιών μιλώντας για το κομμένο intercity.!

Διαβάστε την

Το κλείσιμο του σταθμού των τρένων: “Ενέχει κινδύνους πρόκλησης ατυχημάτων για τους επιβάτες”

Τον προβληματισμό αλλά και τη δική του διάσταση για το θέμα της επικείμενης περικοπής του απευθείας δρομολογίου ιντερσίτι Καλαμπάκα – Αθήνα – Καλαμπάκα έδωσε με χθεσινές του δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης ο υπάλληλος του ΟΣΕ και δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων Δημήτρης Παζαϊτης.

Ο ίδιος αρχικά μίλησε για μια σαφώς δυσάρεστη για την ευρύτερη περιοχή εξέλιξη ωστόσο μίλησε για ανορθόδοξο τρόπο που τέθηκε η συγκεκριμένη γραμμή του ιντερσίτι «και έτσι είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα οδηγούμασταν προς την κατεύθυνση αυτή», όπως σχολίασε.
«Δηλαδή με τέτοιες τιμές και με τέτοια εξυπηρέτηση, το κοινό όσο και να αγαπάει το τρένο δε μπορεί να ακολουθήσει σ' αυτό το ρυθμό οπότε προτιμούσαν οι περισσότεροι το απογευματινό τρένο. Πάντως με λογικές τιμές το ιντερσίτι και στην ώρα είναι καλύτερο και στην εξυπηρέτηση, πάντα όμως με λογικές τιμές. Άρα η πρόθεσή τους από την αρχή ήταν να κοπεί. Το έβαλαν "για τα μάτια του κόσμου" αλλά συνάμα με την αντιμετώπιση που είχε το αποτέλεσμα ήταν να κοπεί», δήλωσε χαρακτηριστικά. Πάντως έκανε λόγο για σήμα κατατεθέν στην πόλη, ενώ προέβλεψε ότι εφόσον υπάρξουν λογικές τιμές τότε είναι δυνατό να επιβιώσει το εν λόγω δρομολόγιο.

Ο σταθμός υπολειτουργεί

Ερωτηθείς πάντως σχετικά με τη λειτουργία του επιβατικού σταθμού του ΟΣΕ στα Τρίκαλα αλλά και την επικείμενη έκδοση των εισιτηρίων από ιδιώτες ανέφερε: «Δυστυχώς ο σταθμός υπολειτουργεί με συνέπειες και στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού για τα εισιτήρια, το οποίο η κεντρική διοίκηση του ΟΣΕ δηλώνει ότι θα αντιμετωπιστεί δίδοντάς το σε ιδιώτες, θα δούμε όμως αν και κατά πόσο κι εκείνοι θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο γιατί ούτε την πείρα έχουν ούτε την ανάλογη σιδηροδρομική παιδεία».

Κίνδυνος ατυχημάτων
Παράλληλα με το γεγονός της υπολειτουργίας του σταθμού του ΟΣΕ στα Τρίκαλα έθεσε και θέμα ασφάλειας καθώς η απουσία προσωπικού ενέχει σοβαρούς κινδύνους πρόκλησης ατυχημάτων για τους επιβάτες τους οποίους ο κ. Παζαϊτης καλεί να είναι αρκετά προσεκτικοί. «Αυτό καθώς στις διαβάσεις ο χειρισμός δε γίνεται πλέον από το σταθμό, αλλά αυτόματα και έτσι όσες καθυστερήσεις παρατηρούνται μέσα στο σταθμό υπάρχει περίπτωση πρόκλησης ατυχήματος στις διαβάσεις ή πάλι και μέσα στο σταθμό εφόσον δεν ενημερώνονται οι επιβάτες σε ποια γραμμή πρέπει να πάει και σε πόση ώρα φτάνει το τρένο», πρόσθεσε καταλήγοντας.


Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή