Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Υποβιβάζονται Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, σώθηκαν Λάρισα – Σέρρες!


Υποβιβάζονται  για την εμπλοκή τους στα στημένα, όπως ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στις 4:50 τα ξημερώματα της Πέμπτης!





Από την άλλη, όλα δείχνουν ότι οι ομάδες που θα σωθούν είναι η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός.

Την ίδια ώρα, εκτός ποδοσφαίρου εφ' όρου ζωής τέθηκαν οι Μάκης Ψωμιάδης και Αχιλλέας Μπέος στους οποίους απαγορεύθηκε η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους επίσης εφ' όρου ζωής, ενώ τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 90.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τις ομάδες θα πληρώσουν πρόστιμο 300.000 ευρώ, ενώ για την Καβάλα η πειθαρχική δίωξη για παραβάσεις του κανονισμού περί ντόπινγκ κηρύχθηκε άκυρη

Επιπλέον, ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας κρίθηκε αθώος αφού απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας ξεκίνησε στις 13:00 το μεσημέρι της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα σήμερα Πέμπτη με την απόφαση του υποβιβασμού των ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα να ανακοινώνεται στις 4:50!

Όπως αναφέρει η απόφαση οι δύο ομάδες καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που σημαίνει ότι Λάρισα και Πανσερραϊκός ανεβαίνουν δύο θέσεις και διατηρούνται στην κατηγορία, όπως συνέβη με την υπόθεση του Ηρακλή και την παραμονή του Αστέρα Τρίπολης.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου