Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

900.000 ευρώ για βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο των Τρικάλων


Δύο νέες συμβάσεις για τη βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου στο ορεινό οδικό δίκτυο και την αποκατάσταση ζημιών στους δρόμους της ορεινής Καλαμπάκας υπογράφτηκαν στη νομαρχία.



900.000 ευρώ για βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο Πρόκειται για τις δεύτερες εργολαβίες των έργων με το νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλ. Βλαχογιάννη να δηλώνει ότι «Είναι λίγες οι πιστώσεις φέτος, αλλά παρά τη μείωση που έχει ο προϋπολογισμός της νομαρχίας δίνουμε προτεραιότητα στο οδικό δίκτυο γιατί πιστεύουμε ότι είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη του νομού μας και ιδιαίτερα του ορεινού όγκου».

Το πρώτο έργο είναι προϋπολογισμού 500.000 ευρώ και προβλέπεται να γίνουν εργασίες για τη βελτίωση των τεχνικών έργων με επένδυση από λιθοδομή των τοίχων αντιστήριξης και άλλες εργασίες που θα απαιτηθούν στους οδικούς άξονες της επαρχίας Πύλης και όπου κριθεί απαραίτητο στο νομό Τρικάλων.

Το δεύτερο έργο είναι προϋπολογισμού 400.000 ευρώ και προβλέπεται να γίνουν εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο της ορεινής περιοχής Καλαμπάκας με την κατασκευή μικρών τεχνικών.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου