Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Οι Matisse στα Τρίκαλα την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου


Μουσική σκηνή «Κεντρική Πλατεία», Τρίκαλα




Είσοδος 10 ευρώ




Οι Matisse, το εξαιρετικό αγγλόφωνο Ελληνικό συγκρότημα, επανέρχεται στα Τρίκαλα μετά από 3,5 χρόνια για μια και μοναδική εμφάνιση στη μουσική σκηνή «Κεντρική Πλατεία», τη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στις 22.00. Στο δύωρο πρόγραμμά τους θα απολαύσουμε τις επιτυχίες από τα τρία τους άλμπουμ, νέα τραγούδια που θα ακουστούν για πρώτη φορά αλλά, κυρίως, θα απολαύσουμε τον Άρη Σιαφά, αρχικό τραγουδιστή της μπάντας ο οποίος είχε δώσει τη θέση του για ένα άλμπουμ στον Άλεξ Καββαδία και τώρα επέστρεψε σ’αυτή! Τη προηγούμενη ημέρα, Τετάρτη, μπορείτε να δείτε τους Matisse στο Ράδιο Αρβύλα!



Βιογραφικό
Με πυξίδα την αγάπη για την εναλλακτική ποπ και ροκ μουσική, οι Matisse δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2000 και από τότε έχουν ξεχωρίσει με τους ιδιαίτερους ήχους τους, τις ευφάνταστες μελωδίες αλλά και τη μεγάλη απήχηση που έχουν στο ελληνικό κοινό. Τραγούδια τους όπως το «She Smiles», "5 Seconds Of Love" (που έχει χρησιμοποιηθεί για τη διαφημιστική καμπάνια του What’s Up της Cosmote), το "Today"(που ακούστηκε στη σειρά της Μυρτώς Κοντοβά «Μίλα μου Βρώμικα») και η δυναμική διασκευή του"She Bop" είναι ευρέως αναγνωρίσιμα και αγαπημένα ενός κοινού που ολοένα και αυξάνεται.

Οι Matisse έχουν εμφανιστεί, μεταξύ άλλων με τους Kaiser Chiefs και τους Puressence ενώ το 2005 άνοιξαν το Rockwave Festival  για τους Garbage και τον Marilyn Manson. Το 2007 συμμετείχαν στο FlyBeeyond Festival μαζί με την Tori Amos, τους James και τους Air. To 2008 έκαναν περιοδεία 10 συναυλιών στη Μ.Βρετανία ενώ την ίδια περίοδο όργωσαν την Ελλάδα παίζοντας σε όλες τις πόλεις που ήταν δυνατόν να γίνει συναυλία (65 εμφανίσεις σε ένα χρόνο!)

Το αθηναϊκό συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει ένα EP ("4", 2003) και τρία άλμπουμ ("Cheap As Art" (2005), "Toys Up" (2007),  Rock’n’Roll Mafia (2009).

Μετά την αποχώρηση του Άλεξ Καββαδία, ο οποίος τραγούδησε τα κομμάτια του άλμπουμ Rock n Roll Mafia και την επιστροφή του αρχικού τους τραγουδιστή, των τριών πρώτων κυκλοφοριών, Άρη Σιαφά, οι Matisse βρίσκονται ήδη στη διαδικασία ηχογράφησης του τέταρτου άλμπουμ τους το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Η ρετρό και ταυτόχρονα σύγχρονη αισθητική του single - «Sunny Mae», που ήδη ακούγεται στο ραδιόφωνο είναι ενδεικτική του νέου τους ήχου. Αρκετά από τα νέα τους τραγούδια θα ακουστούν στις επιλεγμένες συναυλίες που θα προηγηθούν της κυκλοφορίας!

Οι Matisse ξέρουν πώς να δημιουργούν το ιδανικότερο κλίμα για τα πιο δυνατά και χορευτικά πάρτι. Οι ευρέως αναγνωρίσιμες μελωδίες τους, μια σειρά απο διασκευές και ο εξαιρετικός και πρωτοποριακός ήχος τους, προδιαθέτουν για αξέχαστες βραδιές και πολύ επιτυχημένες συναυλίες.


Οι Matisse είναι οι:
Άρης Σιαφάς - Τραγούδι
Γιάννης Μασούρας-Μπάσο- Φωνητικά
Γρηγόρης Κόλλιας- Κιθάρα- Φωνητικά
Βασίλης Ζερβός- Κιθάρα
Νίκος Μανουσόπουλος- Drums

http://www.youtube.com/watch?v=ivU74DGUQe0
http://www.youtube.com/watch?v=VVOc3rk2ph0&feature=related



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου