Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο ε π α ν α π α τ ρ ι ζ ό μ ε ν ο ς


Ευρωελληνικά «κάλαντα» μιας «σύγχρονης» φυγής
Έλληνες γηγενείς και απόδημοι ξυπνάτε! Ξυπνάτε, μην αφήνετε την Ελλάδα να αδειάσει.








Γράφει ο επαναπατριζόμενος Βάιος Φασούλας

            Προϋπόθεση σχηματισμού, συντήρησης και παραμονής μιας μεγάλης Α.Ε. (Ευρωπαϊκή οικογένεια), είναι η αποδόμηση-εξαφάνιση-χρεοκοπία μικρών Χωρών-Κρατών-μελλών της εν λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα «σύγχρονα» μέσα που χρησιμοποίησε ήταν και είναι ποικίλα και πολύπλοκα. Μεταξύ αυτών είναι οι υποταγμένοι και καταστροφικοί Δούρειοι Ίπποι (εξανδραποδισμένα πολιτικά κόμματα), η συχνότητα της ανεξέλεγκτης δανειοδότησης και στη συνέχεια η επιστροφή των χρεών.

            Όταν πριν λίγα χρόνια ακόμα αν κάποιος ανέφερε το όνομα «Πατρίδα», για τους νεοέλληνες σοσιαλδημοκράτες, φιλελεύθερους συντηρητικούς και μέρος της… ευρωαριστεράς, χαρακτηρίζονταν φασίστας και αντιευρωπαϊστής. Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί, βουλευτές και όλο το κομματικό σινάφι που χρησιμοποίησε την καραμπογιά της Made in E.U(Ευρωπαϊκή Ένωση και λοιπών συναφών εκτρωμάτων)για να βάψει τους Πολίτες αντιευρωπαϊστές και φασίστες, σήμερα, μέσα από τα σαβανοποιεία που στήθηκαν με υλικά των… ελλήνων ευρωπαϊστών, ο χτύπος των σφυριών που σφυρηλατούν διαρκώς την αποδόμηση της Ελλάδας και στρώνουν μια νέα φυγή επιβεβαιώνεται περιτράνως.

Ε γ κ α τ ά λ ε ι ψ η  κ α ι  φ υ γ ή

            Χάρη των εορτών όσο και αν θέλουμε να ξεφύγουμε λίγο από τα δρώμενα, έχουμε δυσκολίες. Είναι σα να λέμε, ε δε βαριέσαι, έχει ο Θεός κι έτσι περνάμε στην τεχνική αυτάρκεια, στη λήθη, με άλλα λόγια, αφήνοντας τους «ρυθμιστές» να παίζουν με την τύχη του καθενός μας και γενικότερα των απανταχού ελλήνων και της πατρίδας μας. Έτσι, όπως γράφαμε και παλιότερα, βυθισμένοι καθώς είμαστε στα απόβλητα των σημερινών κομμάτων, (που οι Ανώνυμες Εταιρίες δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν), η οικτρή πραγματικότητα ολοκληρώνεται από στιγμή σε στιγμή. Οι… πρωταγωνιστές αυτής της ελεεινής κατάστασης, σε πρώτο βαθμό είναι οι έλληνες Πολίτες, ναι, όπως το λέμε, και σε δεύτερο οι «πολιτικοί», που απλά διεκπεραίωσαν τις εντολές τους!! Έτσι λένε οι «σωτήρες» των δυο αυταρχικών, απολυταρχικών-συντηρητικών κομμάτων εξουσίας, που κάποια στιγμή, εκτός από τα «καλά» που πρόσφεραν στον τόπο μας, με μαθηματική ακρίβεια, ολόκληρη η «κάβα» των  ψευτών, ληστών και υποκριτών, λαμόγιων και πραματευτάδων των ελληνικών αξιών και συμφερόντων, κάποια στιγμή, θα λογοδοτήσουν.

            Αυτά πάνω-κάτω λέγαμε πέρυσι τέτοιον καιρό? δυστυχώς δεν βλέπουμε πως άλλαξε κάτι προς το καλλίτερο. Λοιπόν μένουμε στα φετινά δρώμενα ευχόμενοι όπως τα τελευταία εικοσιτετράωρα του Δεκέμβρη φωτίσουν τους έλληνες Πολίτες όλων των κομματικών αποχρώσεων και κοινωνικών στρωμάτων για να αποτινάξουν τον σύγχρονο ζυγό που τους υποχρέωσαν οι άθλιοι «ζευγολάτες», την οικονομική υποδούλωση της Χώρας μας και την αναγκαστική φυγή των νέων μας: Να φωτιστεί ο νους στους εργάτες, αγρότες και συνταξιούχους, στους νέους και νέες άνεργους. Στους γιατρούς, δικηγόρους και διάφορους υπαλλήλους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Στους ανασφάλιστους και άστεγους, στους δασκάλους, καθηγητές, φοιτητές και πρυτάνεις. Στους συγγραφείς, στιχουργούς και συνθέτες, ηθοποιούς, τραγουδοποιούς και θεατρολόγους. Στους ποικιλοτρόπως «προσηλωμένους»-αλλοιωμένους απ’ το βρώμικο σύστημα καναλάρχες και δημοσιογράφους και άλλους, άλλους πολλούς που συγκροτούν το καταρρέον οικοδόμημα της ελληνικής κοινωνίας και προπάντων εκείνους τους νέους, άνεργους και δυσαρεστημένους επιστήμονες που σκέφτονται να εγκαταλείψουν τη Χώρα τους αναζητώντας λύσεις σε μια άλλη, τα τελευταία εικοσιτετράωρα του Δεκέμβρη να τους φωτίσουν.

            Η μέχρι τώρα άρνηση των Πολιτών- ψηφοφόρων να χτυπήσουν και να γκρεμίσουν το κατεστημένο, όπως προαναφέρθηκε, ήταν η αιτία των κακών που οδήγησαν την Ελλάδα στο χάος. Σήμερα παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία να εξιλεωθούν απέναντι στους εαυτούς τους μετατρέποντας τις αρνητικές πλειοψηφίες σε μειοψηφικές και, μιας και η δημοκρατία-αυτή που υπάρχει- δίνει τη δυνατότητα του γκρεμίσματος των κομμάτων ΑΕ, αυτό το γκρέμισμα να γίνει μέσα από τις κάλπες.

            Ευχόμαστε λοιπόν τούτα τα τελευταία εικοσιτετράωρα του Δεκέμβρη του 2011 να είναι φωτισμένα για τους έλληνες Πολίτες για να μπορέσουν αυτοί και μόνο αυτοί να αλλάξουν το παράλογο και εγκληματικό σκηνικό και θα πούμε για άλλη μια φορά τη λέξη:

Ξ υ π ν ά τ ε! Ξυπνάτε και μην αφήνετε την Ελλάδα να αδειάσει.

            Την Ελλάδα πλέον οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ την έχουν βγάλει απ’ την τροχιά της. Τη βγάλανε στο …σφυρί οι …ειδήμονες «πολιτικοί» τα τελευταία 38 χρόνια. Είναι αυτοί που αποφάσιζαν και αποφασίζουν για όλα. Είναι αυτοί οι  «σύγχρονοι βρικόλακες», των βολεμένων και των αβόλευτων Πολιτών που, εν ονόματι των εταίρων τους, αντί να πίνουν αίμα έχουν βρει άλλους τρόπους καθολικής αφυδάτωσης-αφαίμαξης.

Ο οικονομικός αποκλεισμός- προϊόν του καπιταλισμού- που όλο σφίγγει σε όλους τους κλάδους αποδεκατίζει και τον δημόσιο τομέα (Κράτος) με ό, τι συνεπάγεται. Το κομματικό «κράτος» επιτίθεται στο ίδιο το υποτιθέμενο(έτσι το κάνανε) κράτος-πατρίδα-έθνος καταστρέφοντας τα πάντα. Τα μόνα που ακόμα στέκονται «όρθια», για ευνόητους βέβαια λόγους, είναι η εφορία, ο στρατός και η αστυνομία. Έτσι λοιπόν μέσα από μαφιόζικες διαχρονικές μεθόδους έχει καταστεί πλέον μια εξαναγκαστική «λύση» που προκύπτει από τις συνεχόμενες περικοπές αποδοχών και οι ομαδικές και δεδομένες προδιαγραφές απολύσεων και «επετηρίδων», οδηγούν σε μια αναγκαστική εγκατάλειψη της πατρίδας τους και φυγή!

            Η «φυγή» όπου και όπως αυτή και αν εφαρμόζεται με ποταπές προτροπές, για μια Χώρα, για έναν λαό, ποτέ δεν είναι καλή. Για κάθε φυγή, οι αιτίες είναι γνωστές. Για την Ελλάδα οι Πόλεμοι του 20ου αιώνα όπως οι Βαλκανικοί, ο Β.Π.Π. και προπάντων ο εμφύλιος που χάρη σε εγκληματίες και προδότες «έλληνες» «πολιτικούς» μας τον έφεραν οι τότε και σημερινοί «φίλοι» μας -Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί και Αμερικάνοι-βεβαίως η ανεργία και η φτώχεια, είχαν σαν αποτέλεσμα να αδειάσει η Ελλάδα από τα νιάτα που πήραν το δρόμο της φυγής.

            Δηλαδή, παλιότερα ζητούσαν χέρια υγιή και εργατικά να βγάλουν το κάρβουνο από τα έγκατα τη γης και να δένουν το ατσάλι στα χυτήρια. Αυτή η φυγή επαναλαμβάνεται και σήμερα με άλλη μορφή. Σήμερα ζητούνε μόνο επιστήμονες και αυτό χάρη στη διεθνή καπιταλιστική κρίση, κρίση η οποία στην Ελλάδα έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Δηλαδή αυτή η «νέα» φυγή δεν είναι τυχαία.

Με όλα αυτά που περάσαμε, φαίνετε ο δεκαετιών προγραμματισμός της όπως φαίνεται το περιβόητο και «σύγχρονο» ελληνικό συντεχνιακό Κοινοβούλιο, με άλλα λόγια μαγειρείο της διαφθοράς, της διαπλοκής, της αειθαλούς κλεψιάς, της μάζας των αετονύχηδων κατεργαράκων, των ΜΜΑποβλάκωσης που σήμερα, αυτή τη στιγμή (Τρίτη των Χριστουγέννων ώρα 23:00) μας μιλούνε (μιλούσαν) για τα εκκλησιαστικά σκάνδαλα –παπάδων και υπουργών, για την καταλληλότητα των αρχηγών των κομμάτων σκεπάζοντας  ε σ κ ε μ μ έ ν α  την επικράτηση των Σοδόμων και Γομόρρων. Δεν ακούσαμε μια επίσημη άποψη, μια αναφορά ενός δημοσιογράφου-δούλου του σάπιου κατεστημένου να αναφέρει για το τι μέλει γενέσθαι των νέων άνεργων επιστημόνων που η καθημερινή παρότρυνση των ηλιθίων μέσων τους, δείχνουν το δρόμο της φυγής.

 Ντροπή, αίσχος σε όλους αυτούς τους αχυράνθρωπους και υποστηριχτές που «προσφέρουν» φιλτραρισμένες «διεξόδους» και λύσεις φυγής. Η φυγή, όσο και αν οι αποστάσεις χάρη στα σύγχρονα μέσα μεταφοράς έχουν εξουδετερωθεί, δεν χάνει το χαρακτήρα της. Βέβαια το πρόβλημα της Ελλάδας ξεκινά από την ίδρυση του ελληνικού κράτους. Τώρα αυτό το πρόβλημα έχει μορφοποιηθεί και προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα του αποκεφαλισμού.

            Τελειώνουμε με τους σχολιασμούς μας για το έτος 2011. Αν κάποιοι κουράστηκαν να μας ακούνε-διαβάζουνε ή αν κάποιοι άλλοι μας αγνόησαν ή αν κάποιοι άλλοι ενοχλήθηκαν, εμείς τους ευχόμαστε το καλλίτερο. Πιστεύουμε δε πως: Λιγότερη Ελλάδα σημαίνει και λιγότεροι έλληνες. Εύκολη λεία στα νύχια του καπιταλιστικού συστήματος, των μαφιόζων ευρωπαίων υποστηριχτών του και των ανδράποδων «ελλήνων». Χρόνια Πολλά!

Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Δεκέμβρης 27  2011  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de

 

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου