Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Η Ελλάδα αδειάζει. Την Ελλάδα το «πόθεν έσχες των βουλευτών» την έχει αδειάσει.


Πολίτες! Αδειάστε τις γιομάτες από κηφήνες και άδειες από μέλισσες «κυψέλες» των κομμάτων που οδήγησαν την Ελλάδα στο χάος.






Καθοδόν προς τις κάλπες (3ο)
Χριστουγεννιάτικοι οίστροι

Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας
            Αν και η Ελλάδα έχει βγει απ’ την τροχιά της, στις παράλογες θεατρικές παραστάσεις γελώτων και δακρύων της δοτής κυβέρνησης των τριών κομμάτων (τριών νεκροθαφτών,- που να πάρει η ευχή και έχουμε χρονιάρες μέρες), το προεκλογικό μένος επικρατεί. Αυτό φαίνεται από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που αν μη τι άλλο αποτελούν τους κύριους εκφραστές και προπαγανδιστές του αποπροσανατολισμού στο μεγαλείο τους όταν μετρούνε, τι μετρούνε; Αυτοί ξέρουν κι αυτοί μας δείχνουν αν και πόσο αυξάνεται το βουλευτικό θράσος και η εθνική καταισχύνη των παροικούντων την Ιερουσαλήμ!

            Αυτές οι …σφυγμομετρήσεις που μέχρι τώρα δεν μας έχουν δείξει ούτε έναν κλέφτη ή ληστή, ούτε τη λειτουργία της διαφθοράς και της διαπλοκής, δηλαδή τους διαπλεκόμενους και τους διεφθαρμένους, παρά μόνο μας λένε ποιο κόμμα πάει μπροστά και ποιος είναι ο κατάλληλος πρωθυπουργός. Λόγου εορτών ας μας επιτραπεί η φράση, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι και να τη συνοδεύσουμε και μ’ ένα χριστουγεννιάτικο, αι σιχτίρ για όλους αυτούς που συνέβαλαν στην 38χρονη επιλεκτική δημοκρατία (σοσιαλδημοκρατικό-νεοφιλελεύθερο έκτρωμα) καθώς και τα παπαγαλάκια-φερέφωνα των καναλιών που έχουν κάνει μεγάλη και ανεπανόρθωτη ζημιά στην ελληνική κοινωνία. Επίσης φαίνεται και από το «πόθεν έσχες» των βουλευτών, που αυτές τις μέρες δημοσιοποιούνται…!

            Ε εδώ τι να πούμε με τα επίσημα, όπως λέγεται, στοιχεία που δίνουν; Να πούμε ότι θυμίζουν μισθοφόρους παλιότερων εποχών, διωκτών και σφαχτών των απίστων; Θα πούμε μόνο πως εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες έζησαν και εργάστηκαν δεκαετίες στο εξωτερικό και ότι μια ολόκληρη ζωή κατάφεραν να φτιάξουν ένα σπίτι, κάποιοι άλλοι να αγοράσουν κάποιο κομμάτι γης και κάποιοι άλλοι επένδυσαν στις σπουδές των παιδιών τους. Πολλά από αυτά πήραν πανεπιστημιακά πτυχία και σήμερα στην Ελλάδα των «πόθεν έσχες» μένουν άνεργα και αβοήθητα και οι κύριοι καρεκλοκένταυροι βουλευτές… δηλώνουν τα εισοδήματά τους!! Ε λοιπόν, εδώ πρόκειται για τρελά πράγματα και άξιον απορίας παραμένει όπου οι Πολίτες αυτής της Χώρας μόνο τρελά δεν λειτουργούν.

            Τέτοιες περιουσίες των βουλευτών που διαβάζουμε δεν έχει φτιάξει κανείς. Και μιλάμε για χώρες με υψηλό νόμισμα όπως το δολάριο, το μάρκο κ.ά. που οι μετανάστες κομματιάστηκαν. Πώς διάολο τις φτιάξανε αυτές τις περιουσίες, απ’ τις δουλειές τους; Με το συμπάθιο αλλά τέτοιος βουλευτικός και όχι μόνο εμπαιγμός δεν χωνεύεται. Αλλά, όπως επανειλημμένα έχουμε αναφερθεί, το θράσος και η αναισθησία έχει και τα όριά του.

            Βέβαια το… διπλωματικό μένος που χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται (ακόμα και σήμερα μετά από τόσα ρεζιλίκια και γιαουρτώματα) χάρη στα «προσόντα» που διαθέτουν και αυτοπροβάλλονται όσο και από τα αχούρια των καναλιών (επιτρέψτε μας κι αυτή την έκφραση, μπουρντέλα με την άσχημη και κακή έννοια που εμπορεύονται την κοινωνική-πολιτική νοημοσύνη των Πολιτών και ηθική -αναφέρουμε μόνο δυο - προκειμένου να επιτύχουν τους σκοπούς τους.

            Έτσι έχουμε (είχαμε) το …δημοκρατικό πολίτευμα που επιτρέπει (επέτρεπε) την παραγωγή των έμψυχων υποπροϊόντων προσφερόμενο ως «καταναλωτικό αγαθό» στους Πολίτες, να το βοσκούν σαν ζώα και να παραμένουν πιστοί στις κομματικές στρούγκες περιμένοντας… Με άλλα λόγια, μέσα από το άθλιο, αντικοινωνικό και αυταρχικό «πολιτικό» σύστημα, το παλλόμενο στους πόλους του διπολικού συστήματος, το μοναδικό «πλεονέκτημα» για την έρμη Χώρα μας το είχαν οι βουλευτές, όλοι όσοι την 38ετία περάσανε από τα έδρανα του κοινοβουλίου που τους φτιάξανε πλούσιους και όχι μόνο!

            Βέβαια πολλοί εξ αυτών θυμίζουν γερασμένα και άχρηστα δέντρα. Φροντίζουν όμως χάρη στη πλέμπα που έχουν δημιουργήσει…, κι εδώ έχουν μεγάλη ευθύνη και οι Πολίτες…, τους «θρόνους» τους να τους διαδέχονται και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους για να δημιουργούνται έτσι τα περιβόητα τζάκια (τοπικά κατεστημένα), όχι μόνο των γόνων των «εθνοπατέρων» τους… (να ’ταν μόνο αυτοί, ι χα! Ανάθεμα! Θα είχαμε ξεμπλέξει). Αλλά και πολλών άλλων βουλευτών-υπουργών και δε συμμαζεύεται που δημιούργησαν κλίκες στις εκλογικές τους περιφέρειες, και που σήμερα διεκδικούν και πάλι την ψήφο της, από την, όπως κατάντησαν, πλέμπα.

            Μάλιστα βγαίνουν και «τολμηροί» κάνοντας και «αυτοκριτική» και στα πρόσωπά τους και στα κόμματά τους και εξάρουν τα καθήκοντά τους. Αν αυτό δεν είναι εμπαιγμός, ψευτιά και ειρωνεία τι άλλο μπορεί να είναι για όλο το βουλευτικό σώμα από το 1974 μέχρι σήμερα; Εξού και η δυσάρεστη αντιμετώπισή τους από την πλέμπα.

            Κλείνοντας θα στείλουμε πάλι το χριστουγεννιάτικο μήνυμα για τους Πολίτες όλων των αποχρώσεων. Πολίτες ξυπνήστε! Μην τους ξαναδίνετε την ευκαιρία να μείνουν στο σβέρκο. Ανατρέψτε τους. Όχι μόνο τους ε. ε. βουλευτές, «καραβανάδες» και παππούδες αλλά και όσους οραματίζονται να εκλεγούν για πρώτη φορά και προέρχονται από χώρους κομματικούς που έχουν προδώσει και σακατέψει την Ελλάδα. Ακόμα και εκείνους που δίνουν όρκους να παλέψουν τη… διαφθορά,  ε ας μη γελιούνται? το μέλι της διαφθοράς δεν παλεύεται.

            Αδειάστε τις γιομάτες από κηφήνες και άδειες από μέλισσες «κυψέλες» των κομμάτων που οδήγησαν την Ελλάδα στο χάος για ν’ ακουστεί και πάλι το γλυκό και χαρούμενο βόμβισμα των μελισσών…

Χαρούμενες γιορτές! 
Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Δεκέμβρης 22 2011  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου