Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Iκανοποίηση Βλαχογιάννη για την ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΠΥΛΗΣ


Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του, για την τελική υπογραφή εγκατάστασης του αναδόχου και  έναρξη  κατασκευής της εθνικής οδού ΤΡΙΚΑΛΩΝ –ΠΥΛΗΣ , τμήμα από Γέφυρα Καραβόπορου έως Λυγαριά...





...προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ, από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, εξέφρασε ο πρώην Νομάρχης Τρικάλων και νυν Αναπληρωτής  Τομεάρχης  Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

  Σε σχετικές του δηλώσεις ανέφερε « αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί  ξεκινά, επιτέλους, η κατασκευή του τόσου σημαντικού αυτού οδικού άξονα, που θα συνδέσει με ένα υπερσύγχρονο αυτοκινητόδρομο, τα ΤΡΙΚΑΛΑ  με την ΠΥΛΗ, τον ορεινό όγκο της Πίνδου και το νομό ΑΡΤΑΣ.

Από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων, είχε καταβληθεί τεράστια προσπάθεια ,για τη σύνταξη ,έγκριση και χρηματοδότηση της μελέτης, αλλά και την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ ,το Δεκέμβριο του 2010.  
Γι΄αυτό και χαιρόμαστε για την υπογραφή της Σύμβασης και την εγκατάσταση του αναδόχου, από την αιρετή περιφέρεια Θεσσαλίας. Για μας η άρση της οδικής απομόνωσης του Νομού μας ,ήταν η πρώτη και κορυφαία προτεραιότητά μας. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει συνέχεια, χάρη στις συστηματικές και συντονισμένες προσπάθειες της Περιφέρειας Θεσσαλίας».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου