Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Βραβεύτηκαν στα Τρίκαλα αριστούχοι επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ


Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων βράβευσε απόψε 268 αποφοίτους που αρίστευσαν











Στο Galery art Hotel, βραβεύτηκε η επιτυχία των μαθητών και συνάμα αναγνωρίστηκε η στήριξη των γονέων και των εκπαιδευτικών σε αυτά τα Τρικαλινά παιδιά.




Η αίθουσα του ξενοδοχείου όπου διοργανώθηκε η ειδική εκδήλωση ήταν κατάμεστη από κόσμο και φυσικά στο πλευρό των βραβευθέντων, βρέθηκαν οι γονείς τους συνοδοιπόροι στον αγώνα που δόθηκε για την επιτυχία.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, αφού συνεχάρη τους μαθητές, χαρακτήρισε τους βραβευθέντες ως «οξυγόνο» που μπορεί να δώσει την «ανάσα που χρειάζεται η χώρα για να επιβιώσει και να βγει από το σημερινό αδιέξοδο».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ανέφερε πως «οι κόποι και η προσπάθεια χρόνων, επιβραβεύτηκαν για αυτά τα παιδιά και για τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς τους και σήμερα καλούνται αυτά τα παιδιά, να επιδείξουν τον ίδιο ζήλο για την συνέχεια της μάθησής τους».

Ο Διευθυντής της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Θεόδωρος Τσέλιος, ανέφερε από την πλευρά του πως «αποδίδει η προσπάθεια εκπαίδευσης των μαθητών και τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν, κατατάσσοντας τον Νομό Τρικάλων, στους πρώτους Νομούς της χώρας σε επιτυχίες Πανελλαδικών Εξετάσεων».



Τα χειροκροτήματα «έκλεψε», ο εκπρόσωπος της Α΄ Στρατιάς Λάρισας Ταγματάρχης Αθανάσιος Μανούρας, όταν απευθυνόμενος στους νέους Σπουδαστές και Φοιτητές, ανέφερε «είστε το μέλλον μας και όπως και να λέγονται οι άλλοι, Γάλλοι, Άγγλοι, Γερμανοί που ισχυρίζονται ότι τους χρωστάμε, να ξέρετε ότι αυτοί μας χρωστάνε, διότι εμείς δημιουργήσαμε τον πολιτισμό, την Παιδεία και τις ηθικές αρχές και τις μεταδώσαμε στον πλανήτη».

Από την εκδήλωση, "έλαμψαν δια της απουσίας τους οι βουλευτές του Νομού και εκπροσώπου του Δήμου Τρικκαίων.





Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από τις βραβεύσεις ΟΛΩΝ των μαθητών με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης για εκτύπωση.












 φωτορεπορτάζ από τις βραβεύσεις όλων των μαθητών με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης για εκτύπωση.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ  ΣΤΟ  fatsimaremag@gmail.com







 









Δημοσίευσέ το στο:

4 σχόλια:

  1. Σας είναι εύκολο να ανεβάσετε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες;;; Αν τις έχετε ήδη ανεβάσει, κοινοποιήστε τις σας παρακαλώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι υπόλοιπες φωτογραφίες ρε παιδια..;; που είναι;; υπάρχει κανένα λινκ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ fatsimaremag@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ.. Επικοινώνησα όμως απάντηση δεν πήρα ακόμη. Περιμένω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή