Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Σημεία ομιλίας της κας Σούλας Μερεντίτη κατά τη συζήτηση για την κύρωση του Προϋπολογισμού


Συζήτηση επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού και των προϋπολογισμών ορισμένων ειδικών ταμείων και υπηρεσιών οικονομικού έτους 2012».






«Υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών, οι συνεπείς, οι σοβαροί και οι άλλοι, οι οποίοι αργούν να καταλάβουν, αργούν να συνειδητοποιήσουν, αργούν να προσαρμοστούν. Πρέπει όλοι μας να διαλέξουμε ποιους στηρίζουμε, με ποιους πορευόμαστε. Όσον αφορά εμένα, το  είχα επιλέξει προ πολλού».


Η Κυβέρνηση Παπαδήμου  χρειάζεται να έχει τη στήριξη απόλυτα και ειλικρινά των κομμάτων που συναποφάσισαν τη συγκρότησή της, όλων ημών που ψηφίσαμε, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητά της, γιατί όλα τα άλλα είναι επικίνδυνοι λαϊκισμοί.

Επιτρέψτε μου να σας πω ότι πολλά χρόνια η Ελλάδα πλήρωσε και πληρώνει τους λαϊκισμούς και ο άκρατος λαϊκισμός είναι πολύ κοντά στο φασισμό. Καιρός να αλλάξουμε. Πρέπει να ανοίξει ξανά το παράθυρο ευκαιρίας για τη χώρα, για να δώσουμε σε όλους τους Έλληνες, αλλά κυρίως στους νέους, στα παιδιά μας, την ελπίδα που δικαιούνται και που αναζητούν με μεγάλη αγωνία».



Δημοσίευσέ το στο:

2 σχόλια:

  1. αυτή τη την μοστράρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών, οι συνεπείς, οι σοβαροί και οι άλλοι, οι οποίοι αργούν να καταλάβουν, αργούν να συνειδητοποιήσουν, αργούν να προσαρμοστούν. Πρέπει όλοι μας να διαλέξουμε ποιους στηρίζουμε, με ποιους πορευόμαστε. Όσον αφορά εμένα, το είχα επιλέξει προ πολλού».


    Αν μέτρησα σωστά οι κατηγορίες των πολιτών είναι τρείς (3).....
    1η κατηγορία οι συνεπείς,
    2η κατηγορία οι σοβαροί
    3η κατηγορία και οι άλλοι,

    εσείς σε ποιά κατηγορία νομίζεται ότι επέλεξε η κα. Μερεντίτη;;;;;

    Α.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή