Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Τρίτη 6 Δεκ. οι εκλογές του Συλλόγου δρομέων Τρικάλων


ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ 8ου ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ Τ.Κ. ΡΑΞΑΣ (Δ.Ε. ΔΗΜ. ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ)







Το Δ.Σ. του  Συλλόγου  Δρομέων Τρικάλων καλεί  τα μέλη του να παραστούν στην εκλογοαπολογιστική  συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα  17:00 μ.μ. στην  αίθουσα της Ομοσπονδίας Ε.Β.Ε. Τρικάλων, Απόλλωνος 10, 2ος όροφος.
Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη.

Στο αγωνιστικό μέρος, την Κυριακή 27 Νοέμβρη που μας πέρασε, ο σύλλογος με 30 μέλη του συμμετείχε στον 8ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο της τέως Κοινότητας Ράξας (Δ.Ε. Παραληθαίων Δήμου Τρικκαίων). Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές και ο αγώνας ήταν απόλυτα επιτυχημένος με ρεκόρ συμμετοχών μέχρι τώρα, τόσο στον αγώνα των 21,1χλμ, όσο και στους αγώνες παιδιών, που ακολούθησαν. Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Δημήτρης Τσιούνης του Γ.Σ. ΠΥΛΗΣ με χρόνο 1:14:23, ακολουθούμενος από τον Λεωνίδα Ιωάννου του Γ.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ με χρόνο 1:17:00 και 3ο τον Γεώργιο Πετσή του Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ με χρόνο 1:20:07. Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχτηκε η Βίβιαν Γρατσάνη  με χρόνο 1:30:23, στη 2η θέση η Ντόβα Ελένη με χρόνο 1:38:43 και στην 3η θέση η Αλεξίου Κατερίνα με χρόνο 1:41:26, όλες αθλήτριες του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Στους αγώνες παιδιών ηλικίας μέχρι 15 ετών συμμετείχαν πάνω από 250 παιδιά και έδειξαν πως το χάρηκαν με την ψυχή τους, δείχνοντας ταυτόχρονα και σε εμάς τους μεγαλύτερους, πως η άθληση των παιδιών στην χώρα με τα πιο παχύσαρκα παιδιά στην Ευρώπη, δεν είναι πρόβλημα των ίδιων των παιδιών, αλλά κυρίως δικό μας…
Ονομαστικά από το σύλλογο συμμετείχαν στον αγώνα του ημιμαραθωνίου οι εξής δρομείς:

ΑΝΔΡΕΣ: Χριστάνας Αχιλλέας, Μπάκος Νίκος, Μπαλαγιάννης Κώστας, Δημόπουλος Ντίνος, Μπαρτζιώκας Λάκης, Ευσταθίου Γιώργος, Οικονόμου Δημήτριος ,Κωτούλας Δημήτρης, Ντίνος Κων/νος, Κωστούλης Λευτέρης ,Τζουτζομήτρος Ιωάννης, Μητσιμπόνας Γεώργιος, Μπέκος Βασίλης, Κολοβός Δημήτρης, Καμπαγιάννης Νίκος, Γεραγόρης Νίκος, Μαγκούφης Κων/νος, Κοντοκώστας Κων/νος, Δούκας Ιωάννης, Δούκας Νίκος, Σχορτσιανίτης Αλέξανδρος, Θέμελης Γεώργιος, Κουρίτας Κων/νος, Πάλλας Δήμος, Τάσιος Χρήστος, Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης, Ακρίβος Χρήστος. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Γρατσάνη Βίβιαν, Ντόβα Ελένη, Αλεξίου Κατερίνα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου