Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Μπορούσε και τη νίκη ο ΑΟΤ απέναντι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Ακυρώθηκε άδικα γκολ του Ταμέρους


Την ευκαιρία να πάρουν άρωμα από Σούπερ Λίγκ είχαν το Σάββατο οι δύο χιλιάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων για να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση του ΑΟ Τρίκαλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.




Μια αναμέτρηση που έληξε με το ισόπαλο 0-0, ένα αποτέλεσμα σαφώς θετικό για την ομάδα του ΑΟΤ που παρουσίασε πολύ καλά δείγματα γραφής. Μάλιστα οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να πετύχουν ένα κανονικό γκολ το οποίο ακύρωσε ο επόπτης Μανασής χωρίς μάλλον και ο ίδιος να κατάλαβε για ποιο λόγω ακύρωσε το γκολ.
Η φάση έγινε στο 12 όταν ο Γκαρόζης σέντραρε από αριστερά, ο Ταμέρους πήρε την κεφαλιά από τον Κώτσιο, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου με τον Μανασή να σηκώνει την σημαία!!! Η καλύτερη στιγμή για τους Γιαννιώτες ήταν το σουτ του Μπακαγιόκο στο δοκάρι. Σε γενικές γραμμές τα Τρίκαλα αγωνίστηκαν αρκετά καλά κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες παραπάνω.

Η ιστοσελίδα gianninasports γράφει για το παιχνίδι.

Τα Τρίκαλα έπαιζαν με πάθος και στημένα με οργανωμένη άμυνα και κέντρο, λες και έπαιζαν αγώνα πρωταθλήματος και ήθελαν τον πόντο! Για να μη τους αδικούμε οι «σακαφλιάδες» έχουν καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες για την κατηγορία, πολύ καλό προπονητή και μπορεί να είναι το πρώτο φαβορί ανόδου. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ παρουσίασε σημεία βελτίωσης στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, χωρίς όμως για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι να βάλει γκολ. Είναι μεν θετικό ότι πάλι κράτησε ανέπαφη την εστία του αλλά προβληματίζει γιατί δεν βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα. Αυτό δημιουργεί έναν προβληματισμό και θέτει ένα ζήτημα, γιατί παρατηρήθηκε σε τέσσερα στην σειρά παιχνίδια και παύει να είναι σύμπτωση, για το τι φταίει και δεν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα.

Βέβαια χτες ο Τόλιος έπιανε τα άπιαστα και έκανε καταπληκτικές επεμβάσεις, αλλά και οι αντίπαλοι γκολκίπερ είναι μέσα στο παιχνίδι και ποτέ δεν πρέπει να αποτελούν άλλοθι και δικαιολογίες. Φταίει το ότι λείπει από την ομάδα ένας διεμβολιστής (όπως ήταν πέρσι ο Λουτσιάνο) ή είναι θέμα γκίνιας των επιθετικών που δεν τους πάει η μπάλα και δεν μπορούν να χτυπήσουν στόχο;

Goaltrikala.gr




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου