Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Προπηλάκισαν το δήμαρχο Πινδέων στην Μεσοχώρα


Ανεξέλεγκτες διαστάσεις φαίνεται πως λαμβάνει η διαμάχη που επικρατεί στη Μεσοχώρα σχετικά με τη λειτουργία του φράγματος.




Το νέο επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ μετά την ολοκλήρωση της πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Νομαρχία Τρικάλων στα πλαίσια των Τσιτσανείων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης (η οποία έγινε παρουσία αστυνομικής δύναμης) και στην είσοδο της πλατείας του χωριού είχαν μαζευτεί 50 περίπου άτομα(στην πλειονότητά τους νεαρής ηλικίας) με μαύρες σημαίες, οι οποίοι και φώναζαν συνθήματα κατά του υδροηλεκτρικού έργου της Μεσοχώρας. Η παρουσία τους όπως ήταν φυσικό προκάλεσε μια… παγωμάρα με τους κατοίκους να μη συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.

Με το τέλος της ρεμπέτικης βραδιάς ο δήμαρχος κ. Απ. Παντέρας κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του και εκεί δέχτηκε τη φραστική επίθεση των παρευρισκόμενων με ακατονόμαστες εκφράσεις. Μετά το λεκτικό προπηλακισμό και ενώ μπήκε στο αυτοκίνητό του για να αποχωρήσει, ορισμένα άτομα της ομάδας χτύπησαν το αυτοκίνητό του (με γκλίτσες) προκαλώντας σημαντικές φθορές.
Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση ήταν παρόν και ο αντινομάρχης κ. Ντ. Κοτρώνης που κατάγεται από την περιοχή.

Πηγή: Ενημέρωση










Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου