Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Mε φορτσάρισμα στο β' ημ. 2-0 τον Εορδαϊκο στο φιλικό


Η εμφάνιση του ΑΟΤ στο 2ο μέρος πιστοποίησε πως η ομάδα μας θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της χρονιάς.






Ικανοποίηση στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν χθες στο Στάδιο.


Στο ξεκίνημα και μόλις στο 1ο λεπτό ο Γκαρόζης άνοιξε μπαλιά τρύπα στον Ενόκ ο οποίος μπήκε στην μεγάλη περιοχή, «έσπασε» τη μπάλα στο ύψος της μικρής αλλά ο Ταμέρους δεν ακολούθησε. Ο ρυθμός αρχικά δεν ήταν καλός με τις δυο ομάδες να μοιράζονται την κατοχή της μπάλας στον χώρο της μεσαίας γραμμής, χωρίς καμία να μπορεί να πλησιάσει τα αντίπαλα καρέ.
Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών, έδειξε να ανεβάζει την απόδοσή του. Σε εκείνο το χρονικό σημείο μάλιστα, δημιούργησε τη 2η καλή στιγμή του αγώνα όταν από σέντρα του Ταμέρους, ο Ενόκ δε μπόρεσε με κεφαλιά να απειλήσει τον Παρασκευά. Στο 25' ο Ταμέρους είχε την ευκαιρία να σκοράρει όταν ο Γκαρόζης βρήκε τον Ολλανδό μέσα στην περιοχή, αυτός κατέβασε αλλά σούταρε ελάχιστα άουτ.
Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 42' με ένα μακρινό σουτ του Κοτζαφίλιου που πέρασε άουτ ενώ στις καθυστερήσεις, ο Τόλιος μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Ιβάνοφ.


Στην επανάληψη
Στην επανάληψη ο ΑΟΤ ήταν εξαιρετικός. Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν με ανεβασμένες στροφές, φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 46’ με ένα εντυπωσιακό σουτ του Μανουσάκη που πέρασε όμως λίγο πάνω από τα δοκάρια του Παρασκευά. Δέκα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Τελκίνσκι να σουτάρει από καλή θέση στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Τελικά η υπεροχή των Τρικάλων καρποφόρησε στο 60ο λεπτό όταν απο έξοχη ασίστ του Γκαρόζη, ο Καλόγηρος μέσα απο την περιοχή πλάσαρε έξοχα τον Παρασκευά για το 1-0. Στο 64ο λεπτό ο ΑΟΤ διπλασίασε τα τέρματά του όταν απο πάσα του Γκαρόζη, ο Ενοκ μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε απο τον Παρασκευά και ο διαιτητής Γρατσάνης υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκαρόζης που ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του Εορδαϊκού για το 2-0.
Ο Εορδαϊκός απείλησε στην επανάληψη, όπως και στο α’ μέρος, μία και μοναδική φορά με τον Ταφαρλή στο 75ο λεπτό αλλά ο Τόλιος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του νεαρού μέσου Οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να έχουν την υπεροχή και το 84' από σέντρα του Τεντολούρη, ο Διαμάντης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι “κυανέρυθροι” απείλησαν για τελευταία φορά στο 92' όταν από πάσα του Αντωνίου, ο Διαμάντης βγήκε τετ α τετ με τον Παρασκευά αλλά ο τερματοφύλακας του Εορδαϊκού απέκρουσε σωτήρια.


AO ΤΡΙΚΑΛΑ: Τόλιος (83' Νικολαϊδης), Θεοδοσιάδης (85' Σαμαρόπουλος), Γιώτας (79' Γεωργίου), Καρράς (53' Αντωνιάδης), Προβατίδης (77'Μουρκάκης), Τελκίνσκι (65'Μίνγκας), Μανουσάκης (71' Κυριακίδης), Τροϊρης (83' Αντωνίου), Ταμέρους (49' Καλόγηρος, 85 Χατζηβασιλειάδης), Ενόκ (77' Τεντολούρης), Γκαρόζης (80' Διαμάντης).
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Παρασκευάς, Καραμπατζάκης, Τζελέπης, Γεροντίδης, Μερεσέντης, Οικονόμου, Κοτζαφίλιος, Ιβάνοφ, Κουλίδης, Διαμαντόπουλος ενώ έπαιξαν και οι Γεραγόρης, Τσουλάκος, Βλάχος, Ελευθεριάδης, Μαριορίδης, Κωνσταντινίδης, Ταφαρλής, Μπίκος.









Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου