Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

1ο φιλικό για τα Μετέωρα στην Σπερχειάδα


Το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Η ομάδα των Μετεώρων αγωνίστηκε στην Σπερχειάδα (νεοφώτιστη και αυτή στην Δ’ Εθνική) κόντρα στην ομώνυμη ομάδα και αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με τα πρώτα δείγματα γραφής να είναι θετικά.




Η ομάδα των Μετεώρων στάθηκε άτυχη όταν στο 7΄η μπάλα έπειτα από σουτ του Φασούλα, σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 40΄ ωστόσο τα Μετέωρα άνοιξαν το σκορ. Ο Τσιούκας έβγαλε τον για τον Φασούλα ο οποίος πέτυχε με πλασέ το 0-1.

Ωστόσο στο 51΄ η Σπερχειάδα ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Επίσκοπου. Παρόλα αυτά στο 78΄ ο Γκαρνάρας τροφοδότησε τον Καραΐσκο ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 1-2.
Στο 91΄ όμως ο Δημητρόπουλος με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Νάτση, διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Ασφαλής συμπεράσματα σαφώς και δεν μπορούν να βγουν καθώς η κούραση ήταν εμφανής από την σκληρή προετοιμασία, ωστόσο να σημειωθεί πως η ομάδα της Καλαμπάκας θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ: Κουτλής, Πράπας, Μητσιάδης, Φέκας, Κεραμάς, Χαιταλής, Φασούλας, Ζαχαράκης, Τσιούκας, Ζήνωνος, Κοντός, Έπαιξαν και οι Αγγέλης(Πάπαρης), Αυγέρος, Γκόβαρης, Σκόνδρας, Ανδρέου, Γεωργατσώνας, Κεχαγιάς, Μάτος, Καραΐσκος, Γούλας Α., Γούλας Γ., Γκατζολάρι, Γκαρνάρας.







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου