Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Πρώτη των αγωνιστικών τμημάτων του Ασκληπιού


Η Τρικαλινή ομάδα βόλει ξεκίνησε την προετοιμασία της εν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου







Με την σκέψη στους δύο αγώνες της Εθνικής ομάδας του Βόλει για το Προολυμπιακό Τουρνουά, που θα γίνουν στα Τρίκαλα 3 & 4 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησαν χθες 25/8 την καινούργια χρονιά τα αγωνιστικά τμήματα του Α.Σ. Ασκληπιού.

Ο εξωτερικός χώρος του κλειστού της Μπάρας γέμισε από αγόρια και κορίτσια που ξανασυναντώνται μετά τη διακοπή του καλοκαιριού.

Μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, αθλητές και αθλήτριες του Ασκληπιού δέχτηκαν το καλωσόρισμα και τις ευχές για την καινούρια χρονιά από τον Πρόεδρο του Συλλόγου και ενημερώθηκαν για τους φετινούς στόχους της ομάδας, όπου οι προσδοκίες είναι πολλές, μετά και τις περσινές επιτυχίες σε κάποιες κατηγορίες.

Από την πλευρά των Προπονητών δόθηκε ραντεβού για την Δευτέρα 29/8 στις 7 το απόγευμα όπου και θα ξεκινήσει και  επίσημα η προετοιμασία των αγωνιστικών ομάδων.

Ακολούθησε ενημέρωση για τους δύο αγώνες της Εθνικής, όπου ο Ασκληπιός είναι από τους κύριους συνδιοργανωτές των αγώνων και δόθηκαν οδηγίες από το Δ. Σ και τους Προπονητές για το πώς πρέπει να κινηθεί συνολικά η ομάδα για την όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση των αγώνων.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου