Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Oι "BREATHLESS" στην μουσική σκηνή του "Κεντρική πλατεία" στα Τρίκαλα το Σάββατο

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ
Η μουσική των Breathless είναι επηρεασμένη από την  αυθεντική Rock ‘N’ Roll και Doo Wop μουσική της δεκαετίας του ’50 και την μεταγενέστερη Νέο - Rockabilly μουσική σκηνή που άνθισε στις δεκαετίες ’70 και ’80.







ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ ΩΡΑ 21:00


Αν πάρεις στο ένα χέρι την μουσική των  Elvis Presley, Gene Vincent, Eddie Cochran, Carl Perkins, Johnny Burnette Trio, Buddy Holly και Chuck Berry και στο άλλο των  Stray Cats,  Polecats,  Jets και  Crazy Cavan έχεις ως αποτέλεσμα τον μουσικό ήχο των Breathless.

Το πρώτο τραγούδι των Breathless "What To Do!" κυκλοφόρησε στην μουσική συλλογή "ENJOY THE GREEKS VOL.2"  η οποία περιείχε αγγλόφωνα κομμάτια από ελληνικές μπάντες σε ένα CD το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με το περιοδικό «ΠΟΠ ΚΑΙ ΡΟΚ» τον Μάιο του 2006 ξεπερνώντας σε κυκλοφορία τα 10,000 αντίτυπα!!!

Η δεύτερη δισκογραφική τους εμφάνιση πραγματοποιείται μέσα από την συλλογή "WHITE BOPPIN’ TOWER VOL.2"  τον Αύγουστο του 2006 , ένα CD το οποίο περιείχε τραγούδια από όλες σχεδόν τις μπάντες που συμμετείχαν στο ομότιτλο Φεστιβάλ.

Εκεί οι Breathless εμφανίζονται με το "Out Of Your Door" . Η συλλογή αυτή περνάει τα όρια της Ελλάδος και ταξιδεύει σε πολλές χώρες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Ολλανδία, η Ισπανία, η Ιταλία αλλά και η Αργεντινή!!!

Έπειτα από τις δύο αυτές συμμετοχές έρχεται η ώρα να ηχογραφήσουν το πρώτο προσωπικό τους Άλμπουμ.



Το CD  κυκλοφορεί τον Ιούλιο του 2008 με τίτλο "BREATHLESS IN THEIR VERY FIRST TAKE" και αποτελείται από 12 κομμάτια εκ των οποίων τα δύο είναι διασκευές.

Το Άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει σε όλη σχεδόν την Ευρώπη - Αγγλία, Γερμανία, Σουηδία, Φιλανδία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ισπανία, Ιταλία - και αλλού, ενώ προσφάτως τα πρώτα αντίτυπα ταξίδεψαν και στις ΗΠΑ
Τα πρώτα αντίτυπα εξαντλούνται σε λίγους μόνο μήνες  και νέες κόπιες π κυκλοφορούν καθώς η ζήτηση για το άλμπουμ (κυρίως από το εξωτερικό) ολοένα και αυξάνεται!!!

ΜΕΛΗ :

ΜΑΝΟΣ  - ΦΩΝΗ ( & ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ)
ΓΙΑΝΝΗΣ   - ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
ΑΝΤΡΙΑΝΟΣ  - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΠΑΣΟ
ΧΡΗΣΤΟΣ  - ΝΤΡΑΜΣ










Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου