Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Eνδιαφέρον να αναλάβει τα ηνία του Α.Ο. Τρίκαλα από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Ασκληπιός"


Με αφορμή το γεγονός ότι η αγαπημένη ομάδα όλων των Τρικαλινών, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής για τα πρωταθλήματα  Football League και Football League 2 θα ήθελα να εκφράσω τον προβληματισμό μου και παράλληλα το ενδιαφέρον μου για τον ΑΟ Τρίκαλα.








Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσουμε το ιστορικό σωματείο των Τρικάλων, που πρόσφερε μοναδικές χαρές και συγκινήσεις από το 1963 έως και σήμερα,  να διαλυθεί και παράλληλα να «σβήσει» από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Απευθύνομαι προσωπικά στον κ. Βαγγέλη Πλεξίδα, μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και πρόεδρο του ερασιτέχνη του ΑΟ Τρίκαλα ο οποίος έχει τονίσει επανειλημμένα ότι αποχωρεί από την ομάδα και την παραχωρεί και του ζητώ υπεύθυνα να μου παραδώσει το σωματείο των Τρικάλων σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.

Δεσμεύομαι υπεύθυνα πως αν σήμερα κιόλας ο κ. Πλεξίδας μου παραχωρήσει τον ΑΟ Τρίκαλα θα κινήσω τις απαραίτητες διαδικασίες για να δηλωθεί η ομάδα μας, είτε στην Football League, είτε στην Football League 2, είτε στο περιφερειακό πρωτάθλημα και αναφέρω την Δ΄ Εθνική με βάση την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Απαραίτητη προϋπόθεση ο κ. Πλεξίδας να αναλάβει τις όποιες υποχρεώσεις έχουν δημιουργηθεί επί διοικήσεως του.

Ζητώ την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Τρικαλινών φιλάθλων, των φορέων της πόλης, των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΟ Τρίκαλα, της ΕΠΣ Τρικάλων και των οργανωμένων φίλων της ομάδας τους Σακαφλιάδες, όπως στηρίξουν την προσπάθεια μου για το καλό και μόνο του ΑΟΤ μας.

Κύριε Πλεξίδα μέσω της σημερινής ανακοίνωσης σας ζητώ ανοικτά όπως προβείτε στην παραχώρηση του ΑΟ Τρίκαλα εντός των επόμενων ωρών διότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Με τιμή
Γιαννή – Μακρή Ανθή
Πρόεδρος Ακαδημίας
Ποδοσφαίρου Ασκληπιός


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου