Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

«Πνιγμένος στα σκουπίδια όλος ο Δήμος Φαρκαδόνας» λέει ο Θ. Μεριβάκης


Άθλια παραμένει η κατάσταση σε ολόκληρο τον Δήμο Φαρκαδόνας, μιας και η Δημοτική Αρχή δεν δείχνει να διατεθειμένη να ασχοληθεί με… τίποτα.





Ο δήμαρχος παραμένει στον κόσμο του απορροφημένος από τα εσωκομματικά προβλήματα της παράταξής του και ο Δήμος καθημερινά βουλιάζει.

Το ΒΙ.ΠΑ. έχει εγκαταληφθεί, για το φράγμα Νεοχωρίτη δεν έχει αναληφθεί καμία πρωτοβουλία, οι οδικές συνδέσεις της περιοχής είναι σε κακά χάλια, ενώ οι πολίτες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν ούτε στα απλά καθημερινά. Τα σκουπίδια δε, πνίγουν όλα τα χωριά δίνοντας την εντύπωση πως ο Δήμος μας έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του.





«Είναι η πολλοστή φορά που φέρνουμε το θέμα στην επικαιρότητα» λέει ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας σήμερα, κ. Θανάσης Μεριβάκης. «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση» λέει «βρωμάει ο τόπος, δεν μπορείς να περπατήσεις στους δρόμους, δεν μπορείς να καθίσεις στις πλατείες, ενώ δυστυχώς έχουμε και πολλά μικροατυχήματα τελευταία μιας και με τα πρωτοβρόχια οι δρόμοι, που δεν έχουν πλυθεί ποτέ τους τελευταίους μήνες γλιστράνε επικίνδυνα για τους ηλικιωμένους».

Τα ίδια αναφέρει και ο επιλαχών σύμβουλος της παράταξης του κ. Μεριβάκη, κ. Κ. Κοσμάς, ο οποίος λέει πως «οι νέοι άνθρωποι νιώθουμε απογοήτευση από την κατάσταση αυτή. Θέλουμε να μείνουμε, να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε στα χωριά μας, στον τόπο μας και… δεν μπορεί. Μας διώχνει ο ίδιος ο Δήμος μας. Δεν πάει άλλο»…


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου