Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Προβληματισμός από ακυρώσεις κρατήσεων στα Μετέωρα


Η Ένωση Ξενοδοχείων Νομού Τρικάλων, προβληματίζεται με τη σωρεία ακυρώσεων κρατήσεων groups από ξένες χώρες, και ιδιαίτερα της πρώην Ανατολικής Ευρώπης.


Αυτές αιτιολογούνται ως αποτέλεσμα της μεταφοράς από τα διεθνή ΜΜΕ εικόνας της χώρας μας ως περιοχής «ανασφαλούς» για επισκέπτες τουρισμού.

Καταλύματα στην ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων, έχουν ήδη ενημερωθεί για πολλές ακυρώσεις από την Ρουμανία για τον μήνα Ιούνιο, και ακυρώνονται και κρατήσεις της τελευταίας στιγμής του μηνός Μαΐου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιάννης Κουρούπας είχε ήδη τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους Προέδρους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Γιώργο Τσακίρη, και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, κ. Ανδρέα Ανδρεάδη, στους οποίους επισήμανε την δεινή κατάσταση που εξελίσσεται, ενώ τους έθεσε τον προβληματισμό ότι, κατόπιν επαφών με συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία στις χώρες αυτές, διαφαίνεται ότι η αποστολή επίσημης επιστολής που να επιβεβαιώνει την «ομαλότητα και ασφάλεια» μπορεί να επιδράσει θετικά και να μειώσει σημαντικά τις ακυρώσεις.



Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή