Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΕΠΟ: "Κομμένα" τα ταξίδια για τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων στη Ν.Αφρική

Ενώ αρχικά είχε προβλεφθεί δωρεάν μετάβαση και διαμονή μελών από τα Δ.Σ. των Ενώσεων, αποφασίστηκε αυτό να μην συμβεί λόγω «της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας»




Περικοπή δαπανών αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ και έτσι οι πρόεδροι (ή μέλη) των Ενώσεων - μελών της δεν θα ταξιδέψουν με έξοδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη Νότια Αφρική για να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ 2010.

Ενώ αρχικώς είχε προβλεφθεί δωρεάν μετάβαση και διαμονή μελών από τα Δ.Σ. των Ενώσεων, αποφασίστηκε αυτό να μην συμβεί λόγω «της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας» - όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση - με τον Σοφοκλή Πιλάβιο να εισηγείται την περικοπή και τα μέλη του Δ.Σ. να αποδέχονται ομόφωνα την πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ.

Το Δ.Σ. αποφάσισε, επίσης, τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα της εθνικής ανδρών με το αντίστοιχο συγκρότημα της Σερβίας στις 11 Αυγούστου 2010 στο Βελιγράδι. Αναφορικά με την αναδιάρθρωση του περιφερειακού πρωταθλήματος, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ παρουσίασε τριετές πλάνο, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, στο οποίο προβλέπεται ο ακόλουθος αριθμός σωματείων ανά έτος:

2010-2011: 166 σωματεία

2011-2012: 140 σωματεία

2012-2013: 120 σωματεία

Τέλος, συζητήθηκαν οι προτάσεις των Ενώσεων για αλλαγές σε κανονισμούς στη Γενική Συνέλευση της 5ης Ιουνίου 2010 και εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός. Οι επικείμενες αλλαγές στους κανονισμούς θα συζητηθούν και σε συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 17 Μαΐου 2010.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου