Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Ειδήσεις από την πόλη και τον νομό


Χριστουγεννιάτικη τραγωδία στην Πιαλεία.
Πυρκαγιά σε νταλίκα στη Μύκανη
Ο Φ.Ι.ΛΟ.Σ. στη Λευκωσία



Απαγχονίστηκε 17χρονος στην Πιαλεία Τρικάλων για λόγους ερωτικής απογοήτευσης


Τραγωδία το βράδυ των Χριστουγέννων στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πιαλείας του ομώνυμου Δήμου στα Τρίκαλα, όταν στις 8.30 το βράδυ, βρέθηκε απαγχονισμένος στη βεράντα του σπιτιού του όπου και διέμενε, ο Ιωάννης Πατσιούρας του Αχιλλέα μόλις 17 χρονών…

Πυρκαγιά σε νταλίκα στη Μύκανη

Ταλαιπωρήθηκαν εκδρομείς στα ορεινά τω Χασίων του Νομού Τρικάλων, όταν νταλίκα βρέθηκε το μεσημέρι υπό άγνωστες συνθήκες να παραδίδεται στις φλόγες στην Μύκανη του Δήμου Χασίων.

Ικανοποίηση από την λειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων Τρικάλων

Με έντονο ρυθμό για να καλυφθούν οι αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς κρέατος κατά την εορταστική περίοδο δουλεύανε όλες αυτές τις ημέρες οι εργαζόμενοι στα Δημοτικά Σφαγεία Τρικάλων και ο Δήμαρχος Τρικκαίων εξέφρασε την ικανοποίησή του.


Ο Φ.Ι.ΛΟ.Σ. στη Λευκωσία για το πρόγραμμα Grundtvig


Μέλη της ομάδας υλοποίησης του Προγράμματος «Διά Βίου Μάθηση / Εκπαιδευτικές Συμπράξεις Grundtvig» συμμετείχαν για λογαριασμό του Φιλολογικού, Ιστορικού, Λογοτεχνικού Συνδέσμου Τρικάλων στην 5η τακτική συνάντηση των Εταίρων - εκπροσώπων των υπολοίπων επτά ευρωπαϊκών ιδρυμάτων



Κάλαντα από το Σύλλογο Ποντίων στη Νομαρχία Τρικάλων

Παραδοσιακά Ποντιακά κάλαντα έψαλαν σήμερα στον Νομάρχη Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη, τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου Δημήτρη Τσέλιο και τον Αντινομάρχη Βασίλη Μπούρα, παιδιά του τοπικού Συλλόγου Ποντίων.

Κάλαντα και από τους Προσκόπους

Τα κάλαντα έψαλε σήμερα στην Νομαρχία Τρικάλων, το 1ο ΣΠ.ΠΕ. Τρικάλων.


Ο Νομάρχης Ηλίας Βλαχογιάννης συνομίλησε με τους προσκόπους και αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά και την αρχηγό του 1ου ΣΕ.ΠΕ. Τρικάλων Άσπα Τρίμπα.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου