Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Παραίτηση Αγγέλου από τον ΑΣ Τρίκαλα - Τι έγραψαν τα ΜΜΕ

Με δήλωση του ο Βαγγέλης Αγγέλου ανακοίνωσε την παραίτηση του από τον ΑΣ Τρίκαλα λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Οι ακριβείς λόγοι της παραίτησης του θα γνωστοποιηθούν σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00 στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού κλειστού.




Τι έγραψαν τα ΜΜΕ για την παραίτηση Αγγέλου



Ως γνωστό οι ειδήσεις στο διαδίκτυο ¨τρέχουν¨ γρήγορα, ενώ οι κακές ειδήσεις διαδίδονται ακόμα πιο γρήγορα.(sic) διαβάζουμε στο sportrikala.gr

Διαβάστε τι έγραψαν τα αθηναικά ΜΜΕ για την παραίτηση Αγγέλου Eνδιαφέρον παρουσιάζει και η υποσημείωση του Sportnet που είχε προαναγγείλει τις εξελίξεις από τις αρχές του Δεκέμβρη



Sport24 Παραιτήθηκε ο Αγγέλου!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία -εντελώς ξαφνικά- των Τρικάλων αποτελεί ο Βαγγέλης Αγγέλου, που ενημέρωσε για την απόφαση του λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα "ξεχείλισε το ποτήρι", καθώς ήταν πολλές οι φορές που ο προπονητής της ομάδας βρέθηκε στη... μέση στην κόντρα παικτών και διοίκησης για το συγκεκριμένο ζήτημα. Οι ακριβείς λόγοι της παραίτησης θα γίνουν γνωστοί σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί την Τετάρτη (14.00) στο κλειστό.

Sportnet Παραίτηση βόμβα από Αγγέλου

Λίγες μόνο ώρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (19:00) για την 9η αγωνιστική της Α1, η είδηση πως ο Βαγγέλης Αγγέλου υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων έπεσε σαν... βόμβα! Οι λόγοι που οδήγησαν τον Χαλκιδαίο τεχνικό σε αυτή την απόφαση δεν έγιναν γνωστοί.Αυτό αναμένεται να γίνει σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (30/12, 14:00) στην αίθουσα τύπου του κλειστού των Τρικάλων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αγγέλου υπέβαλε την παραίτησή του λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στο σύλλογο αλλά και την έλλειψη εγγυήσεων για τον μέλλον. Η εξέλιξη έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του Sportnet από τις 14 Δεκεμβρίου σχετικά με το σκηνικό διάλυσης που επικρατεί στην ομάδα των Τρικάλων.

Νooz Παραιτήθηκε ο Αγγέλου

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, προφανώς λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν στην ΚΑΕ.

Την ομάδα στο ματς του ΟΑΚΑ θα κοουτσάρει ο Θανάσης Γιαπλές ενώ ο Αγγέλου θα εξηγήσει την απόφασή του σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη.





Golday :Παραίτηση Αγγέλου πριν από το τζάμπολ!

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων έθεσε ο Βαγγέλης Αγγέλου λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Ο Ελληνας τεχνικός αποχώρησε μάλλον αιφνιδιαστικά και πιθανότατα μη μπορώντας να ανταπεξέλθει πλέον, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ.Τις όποιες απορίες σχετικά με την απόφασή του και τους λόγους που αποφάσισε να προχωρήσει σε παραίτηση τη δεδομένη χρονική στιγμή αναμένεται να τις λύσει ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τετάρτη. Στο παιχνίδι με τους «πράσινους», για την 9η αγωνιστική, τα Τρίκαλα αναμένεται να κοουτσάρει ο βοηθός του Αγγέλου Θανάσης Γιαπλές.

Contra : Παραίτηση Αγγέλου από τα Τρίκαλα

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. στην συγκεκριμένη απόφαση, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τετάρτη (30/12, 14.00) στο Δημοτικό κλειστό της ομάδας.
Η θεσσαλική ομάδα είναι σε δύσκολη οικονομική θέση, οι Μπιγκς και Έιμπραμς δεν έπεστρεψαν καν από τις ΗΠΑ. Πρώτος από τους Έλληνες παίκτες που αναμένεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη κίνηση από πλευράς διοίκησης.

Sportaction: Αντίο Αγγέλου στα Τρίκαλα

Κεραυνός εν αιθρία στο στρατόπεδο των Τρικάλων, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αυτό επειδή παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αποτελεί ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος με δήλωσή του προς την διοίκηση ξεκαθάρισε πως εγκαταλείπει τον πάγκο της ομάδας. Αξίζει να αναφερθεί πως ο έμπειρος τεχνικός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, έτσι ώστε να αναλύσει τους λόγους της αποχώρησής του από την ομάδα. Σύμφωνα με τα πρώτα σενάρια πάντως, αιτία της αποχώρησης του Αγγέλου από τα Τρίκαλα, ήταν η κακή οικονομική κατάσταση του συλλόγου, αλλά και το ότι ο προπονητής, δεν πήρε τις απαραίτητες εγγυήσεις που ήθελε, προκειμένου να ολοκληρώσει τη χρονιά όπως εκείνος ήθελε.



Basketblog : Παραιτήθηκε ο Αγγέλου


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων αποτελεί ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος μόλις λίγες ώρες πριν από το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για την 9η αγωνιστική της Α1, με δήλωσή του ανακοίνωσε την παραίτησή του!

Οι ακριβείς λόγοι που τον ανάγκασαν να προχωρήσει στην κίνηση αυτή θα γνωστοποιηθούν από τον ίδιο σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί αύριο, στις 14:00, στην αίθουσα Τύπου του δημοτικού κλειστού. Oι πρώτες πληροφορίες, πάντως, "φωτογραφίζουν" τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον σύλλογο και την έλλειψη εγγυήσεων, που ζήτησε αλλά ποτέ δεν πήρε.








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου