Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Διπλό με 2-3 σε φιλικό στο Βόλο επί του Ολυμπιακού.


Το φιλικό είχε σαν ζητούμενο να τεστάρουν οι δύο ομάδες τις δυνάμεις τους εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής (με Γιαννιτσά εκτός ο ΑΟΤ και με Πανσεραϊκό στο Βόλο ο Ολυμπιακός) αλλά και να ενισχυθεί οικονομικά το ίδρυμα «Φλόγα».






Ο τεχνικός του ΑΟΤ Αποστόλης Χαραλαμπίδης είδε πολλά πράγματα όπως δήλωσε στο τέλος στο παιχνίδι, είναι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών οι οποίοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι, η προετοιμασία θα συνεχιστεί εντατικά όλη την βδομάδα και μέσα από την δουλειά θα επιδιώξουμε να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.










Παράλληλα, είχε την δυνατότητα να δεί αγωνιζόμενους και τους υποψήφιους για το ρόστερ του ΑΟΤ Γκαμπόρ και Περέιρα οι οποίοι άφησαν σε γενικές γραμμές θετικά στοιχεία με την απόδοσή τους.

Ανακοινώσεις για την απόκτησή τους, όπως και για την απόκτηση και άλλων που φέρονται ότι θα ενισχύσουν την ομάδα μας (Λουκούνκο, Χανιώτης, Ιακωβάκης κ.α.) θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα


(Φωτο) Γκαμπόρ Βαγέρ

Ανήκε μέχρι πρότινος στην Πολωνική Λοτζ.

Έχει αγωνιστεί σε Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ισραήλ αλλά και Κύπρο (Διγενής Ακρίτας Μορφού).




Περίπου 500 άτομα είδαν το ματς που διαιτήτευσαν οι Γ. Κρητικός, Αντ. Δαλούκας, Παπαγεωργίου.

(φωτο) Ενέργεια του Γκαμπόρ

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα ωραίο και ανοικτό παιχνίδι που ικανοποίησε τους θεατές, με πολλές φάσεις και το τέλος του αγώνα βρήκε νικητή την ομάδα του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ με 2-3 (Ημίχρονο 2-0)




Τα γκολ Ροτζέριο 43 πεν. και Μόνχε 45' για τον Ολυμπιακό - Κακαράς 72' αυτογκολ, Διαμάντης 85' και Καλόγηρος 90' για τον ΑΟΤ


(Φωτο)
Το πέναλτυ του Ροτζέριο









Αγωνίστηκαν:

Ολυμπιακός Βόλου:
Κηπουρός (66’ Καλογεράκης), Ψυχογιός (13’ Μητρόπουλος), Ζαραδούκας, Σωτήρχος (46’ Λιόλιος), Αλβάρεζ, Κόρμπος, Ιακωβάκης, Μόνχε (52’ Μπουλούτ), Πλιάγκας (57’ Ζαχαράκης), Ροτζέριο (54΄Κακαράς), Καμπάνταης (46’ Ανδρίκος).

(φωτο) Το γκολ του Καλόγηρου





ΑΟ Τρίκαλα:
Τόλιος (46’ Ζαφείρης), Καρράς (75’ Τεντολούρης), Προβατίδης, Θεοδοσιάδης (46’ Γεωργίου), Γιώτας, Τροΐρης (71’ Αντωνίου), Μίνγκας (24’ Φουρτούνης-67’ Λιοσάτος), Σαββίδης (60’ Περέιρα), Γκαμπόρ Βαγιέρ (75’ Καλόγηρος), Τελκίνσκι (46’ Κυριακίδης), Ένοκ (54’ Διαμάντης).


(φωτο) Το γκολ του Διαμάντη













Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου