Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Υπερβολική δόση από «10 Μικρούς Μήτσους» αυτή την εβδομάδα.


Η τρέχουσα εβδομάδα έκρυβε για τους φίλους του Λάκη Λαζόπουλου και των 10 Μικρών Μήτσων μια μεγάλη έκπληξη.





Τόσο το MEGA όπου αρχικά προβλήθηκε η σειρά όσο και ο ALPHA που στεγάζει πλέον τον δημοφιλή καλλιτέχνη προσέθεσαν στο πρόγραμμά τους ειδικά επεισόδια Best Of από την σειρά που άφησε εποχή στην Ελληνική τηλεόραση. Δεν είναι όμως αργά για να απολαύσετε την επιστροφή της χήρας Μήτσης, της Μισέλ, του αστυνόμου Φευγουλέα, του Τζίμʼ από την Καρδίτσα, των χαλαρών Θεσσαλονικιών και όλων των υπολοίπων ηρώων.

Χθες Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου το MEGA στην ενότητα Friday All Nighters κάλυψε επτά ώρες προγράμματος, από τις 11 το βράδυ ως τις 6 το ξημέρωμα με μια αναδρομή στην ιστορία των 10 Μικρών Μήτσων. Ταυτόχρονα ο ALPHA θα μεταδώσει το επανάληψη σήμερα το βράδυ 26 Δεκεμβρίου το Best Of των Μήτσων που είδαμε σε πρώτη προβολή την προηγούμενη Τρίτη.

Πέρα από τη σατιρική ποιότητα και τη ματιά σε γεγονότα που βρίσκονται ίσως και περισσότερα από 15 χρόνια πίσω μας, η σειρά έχει πλέον και μια ακόμα, συλλεκτική, αξία. Από τα πλατό των 10 Μικρών Μήτσων πέρασαν όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κωμικοί από τη χρυσή εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου (όσοι εξʼ αυτών τουλάχιστον βρίσκονταν ακόμα εν ζωή). Βλαχοπούλου, Ηλιόπουλος, Βουγιουκλάκη, Βρανά, Μουστάκας και πολλοί ακόμα. Κορυφαία στιγμή είναι σίγουρα η συνάντηση επί σκηνής του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου με το Θανάση Βέγγο, σε μια εμπνευσμένη σκηνή «συνέχεια» του Ηλία του 16ου.

Κλείνοντας βρίσκουμε τουλάχιστον ενδιαφέρον το γεγονός ότι η σειρά προβάλλεται και από τα δύο κανάλια, γεγονός σπάνιο που αποδεικνύει την δύναμη που κρύβει ακόμα μέσα της. Το «μυστικό» βρίσκεται στο γεγονός ότι η παραγωγή των συγκεκριμένων εκπομπών ανήκει στον ίδιο το Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος και μπορεί να τις διαθέσει όπου επιθυμεί. Παρόλα αυτά το κανάλι που τις προέβαλλε διατηρεί δικαιώματα επʼ αυτών, και κάπως έτσι προκύπτει αυτή η διπλή εμφάνιση.

e-radio.gr






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου