Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Απάντηση στον πρόεδρο του Σωματείου Ράδιο ΤΑΧΙ κ. Π. Γιαταγάνα

Με έκπληξη διαβάσαμε στο φύλλο της 24ης Νοεμβρίου της εφημερίδας «Πρωινός Λόγος» τις συκοφαντικές δηλώσεις που έκανε απρόκλητα εναντίον μας ο πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Ν. Τρικάλων, κ. Π. Γιαταγάνας.





Δεν είχαμε καμία διάθεση να μπούμε σε διαδικασία δημόσιας αντιπαράθεσης μαζί του, αλλά εκ των πραγμάτων είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στα όσα λέει.

Πρώτα απ’ όλα όταν χρειαστούμε την γνώμη του ως… συγκοινωνιολόγου, θα την ζητήσουμε, αλλά είναι τουλάχιστον άκαιρο να έρχεται να λέει πως θα πρέπει τα αστικά λεωφορεία να σταθμεύουν στην… Μπάρα (!) και να έρχονται στο κέντρο της πόλης να παραλαμβάνουν τον κόσμο κάθε πέντε και δέκα λεπτά.


Έτσι κύριε Γιαταγάνα θα γίνει κομφούζιο στο κέντρο, καθώς ουσιαστικά λέτε τα λεωφορεία μας να κατεβαίνουν σε… πομπή για να παραλαμβάνουν τους επιβάτες από τον τερματικό σταθμό της 28ης Οκτωβρίου. Εκτός κι αν η «λογική» πρότασή σας προβλέπει να μετατοπιστούν και οι είκοσι (20) και πλέον «πιάτσες ΤΑΧΙ» που σήμερα έχετε στο κέντρο της πόλης, περιφερειακά, ακόμη καλύτερα δε στην περιοχή της… Μπάρας!!!


Εξάλλου σαν «Ράδιο ΤΑΧΙ» που είστε μπορείτε να λειτουργήσετε παντού! Ή δεν είναι έτσι;

Ευχαριστούμε ειλικρινά για το ενδιαφέρον σας να μην κάνουμε «μανούβρες» μπροστά στον τερματικό σταθμό, αλλά θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν φροντίζατε να «μαζέψετε» μέλη του σωματείου σας τα οποία γίνονται επικίνδυνα όταν αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες εντός και εκτός ορίων της πόλης σταθμεύουν όπου να ‘ναι, ανάβουν «αλάρμ» όπου θέλουν και προχωρούν σε άγρα επιβατών από τις στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων, λειτουργώντας προφανώς παράνομα. Θα ήταν δε ενδιαφέρον να μας πείτε πόσο κοστολογεί το σωματείο σας μια «κούρσα» της «καημένης της γριούλας», όπως κι εσείς λέτε, σε κάποιο κοντινό χωριό, γιατί ενίοτε ακούμε διάφορα ποσά.

Η «υψηλή κριτική» και οι «κορώνες» μόνο κακό κάνουν.

Σας παρακαλούμε θερμά κε Γιαταγάνα να ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου των ΤΑΧΙ, τον οποίο σεβόμαστε ειλικρινά. Θεωρούμε ότι με αγαστή συνεργασία μπορούμε να συνεισφέρουμε αμφότεροι στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Σας παρακαλούμε επίσης να μην ασχολείστε με τα ζητήματα του Αστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων, ενός συγκοινωνιακού φορέα ο οποίος για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέρει υπηρεσίες στους τρικαλινούς και κάνει κοινωνική πολιτική προς όφελος των πολλών. Εμείς προχωράμε στη νέα εποχή, λειτουργούμε τον νέο τερματικό σταθμό στην 28ης Οκτωβρίου και θέλουμε την στήριξη και των επαγγελματιών ΤΑΧΙ και όλων των φορέων του Νομού για να επιτύχει η προσπάθειά μας. Προχωράμε μπροστά με πρόγραμμα και σχέδιο. Ελάτε να συνεργαστούμε για το καλό της ίδιας της πόλης και των επιβατών που μας εμπιστεύονται, για τους οποίους δήθεν και εσείς ενδιαφέρεστε.

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε επί του θέματος. Σας παραδίδουμε στην τρικαλινή κοινωνία. Αυτή μας ξέρει και μας κρίνει όλους.


Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. Αστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων










Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου