Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

To... μισό ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του Φώτη Κουβέλη στα Τρίκαλα.


Φωτορεπορτάζ + Βίντεο
από την επίσκεψη του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ στα Τρίκαλα
-  Βουλευτή από τα Τρίκαλα προσδοκούν τα στελέχη του
- Ο Πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Φώτης Κουβέλης, βρέθηκε στο Δημαρχείο Τρικάλων όπου πραγματοποίησε ομιλία.






Εντυπωσιακή η προσέλευση κόσμου, ανησυχία στο τοπικό ΠΑΣΟΚ καθώς στην πλειοψηφία τους όσοι παραυρέθηκαν ήταν ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ



Ο κ. Κουβέλης, στην ομιλία του, αφού αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις, επισήμανε πως «δεν επενδύουμε στην κατάρρευση της χώρας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αλλά στις βαθιές μεταρρυθμίσεις, που θα επιφέρουν σταθερή αναπτυξιακή τροχιά στην χώρα».



Νωρίτερα, ο κ. Κουβέλης, είχε συζήτηση και για θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τον κ. Λάππα στο γραφείο του τελευταίου και παρουσία Αντιδημάρχων, όπου ενημερώθηκε για την πορεία της Δημοτικής Αρχής.



Δείπνο σε στελέχη και φίλους της «Δημοκρατικής Αριστεράς», παραχώρησε στο "Αανελλήνιον"  ο Πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης όπου και έριξε την ζεϊμπεκιά του


Όλες οι πολιτικές ευχές είχαν ως στόχο να μπει το νεοσύστατο κόμμα της ΔΗΜ.ΑΡ στο Ελληνικό κοινοβούλιο και να μπορέσουν να εκλέξουν Βουλευτή από τα Τρίκαλα.


 Βουλευτή από τα Τρίκαλα προσδοκούν και αισιοδοξούν ότι θα βγάλουν τα στελέχη του όπως οι Γιάννης Κεμανίδης και Γιώργος Παπασίμος (ΦΩΤΟ)



Θερμή χειραψία με τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Κουφογάζο που δεν θα μπορούσε να λείψει από την ομιλία του πατριώτη του Φώτη


 Ποκιλοτρόπως σχολιάστηκε η παρουσία της Χρύσας Ντιντή τέως πολιτευτού του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου