Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΣΟΑΤ σε φιλικούς αγώνες στα Γιαννιτσά


Δυναμικό παρών έδωσε ο ΣΟΑΤ στους φιλικούς αγώνες Ταεκβοντό μικρών ηλικιών στα Γιαννιτσά, στις 27 Νοεμβρίου.Διοργανωτής των αγώνων ήταν ο «Φίλιππος Γιαννιτσών», στον οποίο είναι υπεύθυνη η Ολυμπιονίκης Ελλη Μυστακίδου.

Η συμμετοχή ανερχόταν στους 550 μικρούς αθλητές, που αγωνίστηκαν με πόντους και τους νέους κανονισμούς.
Στόχος των αγώνων αυτών απ΄ τον διοργανωτή και τους προπονητές των συλλόγων, ήταν η εξοικείωση, η εμπειρία, η γνωριμία και προσαρμογή για τους μικρότερους στον αγωνιστικό τομέα.

Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές-ριες όλων των συλλόγων στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι μπορούν

Στην διοργάνωση αυτή ο ΣΟΑΤ είχε από μία τις μεγαλυτερες ομάδες με 36 αθλητές .Ολοι οι αθλητές του Συλλόγου αγωνίστηκαν περίφημα και ιδιαίτερα διακρίθηκαν οι εξής:

1η Θεση(Χρυσό μετάλλιο):

Παϊταρίδου Εύα, Μαϊμάνης Κωνσταντίνος, Μπούλμπος Γιάννης, Γαντζούλα Σταυρίνα

2η Θεση(Αργυρό μετάλλιο):

Παλαύρας Θεμης, Σικοβέλας Μιχάλης, Γούσιος Βασίλης, Μανούσκος Ζήσης, Ξανθόπουλος Χριστόφορος, Γεροκώστα Νικολέτα

3η Θέση(Χάλκινο μετάλλιο)

Αλεστάς Αποστόλης, Χασιώτης Θοδωρής, Τσιάρας Γιάννης, Πατσιούρας Παναγιώτης, Σημαντράκος Βαγγέλης, Κατσακιώρης Θανάσης.H Γαντζούλα στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου
Για  την είσοδο στα μετάλλια οι αθλητές έπαιξαν 3 και 4 νικηφόρους αγώνες, αξιοσημείωτο της μεγάλης συμμετοχής.


Επίσης αγωνίστηκαν οι: Τσιάμη Αρετή, Καλογιάννη Αφροδίτη, Ρακοβίτη Ηρώ, Τζέλλη Φανή, Καλογιάννης Μιχάλης, Σουγλιέρης Γιάννης, Μανούρας Δημήτρης, Γούλας Αποστόλης, Κόκκαλης Φάνης, Μανάκος Γιάννης, Νάκας Βασίλης, Μπακάλης Θανάσης, Ζαφειρόπουλος Αλέξανδρος, Γραβάνης Γιώργος, Βαργιάμης Γιώργος, Λουβιτάκης Γιάννης, Παπαγεωργόπουλος Αποστόλης, Γκίσιος Αναστάσης, Καρανάσιος Θανάσης.


Ο Κωνσταντίνος Μαϊμάνης κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία του...

Δεν θα αναφερθούμε ιδιαίτερα στους νικητές και τις νικήτριες γιατί ο πρώτιστος σκοπός των αγώνων αυτών ήταν η συμμετοχή και η διατήρηση της επαφής των αθλητών με το αγωνιστικό μέρος του αθλήματος.

Υπήρξε έντονος ανταγωνισμός, πραγματοποιήθηκαν πολύ εξαιρετικές συναντήσεις και οι νικητές και ηττημένοι καταχειροκροτήθηκαν .

Αβίαστο προκύπτει το συμπέρασμα του σοβαρού, εντατικού και σπουδαίου αθλητικού έργου που επιτελείται στον ΣΟΑΤ με την πλέον σφαιρική ερμηνεία της έννοιας του αθλητισμού.

Μια πολύ καλή παιδική ομάδα δημιουργείται στον ΣΟΑΤ και όλοι είναι περήφανοι γι αυτό.

Την ομάδα συνόδευσαν ο υπεύθυνος του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης ,οι προπονητές Βασίλης Βαργιάμης, Αποστόλης Παλαύρας και οι Κορεάτες Choi και Lee που βρίσκονται στον ΣΟΑΤ και είναι ιδιαίτερη τιμή η βοήθειά τους προς τον Σύλλογο.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου