Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Συλλαλητήριο του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων


Ο Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων απευθυνόμαστε στις άνεργες γυναίκες, τις νέες γυναίκες, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών.




    




•    Συνεχίζουμε ανυποχώρητα τον αγώνα μας για να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα που μαζί με τα όσα έχουν παρθεί μέχρι τώρα θα μας πετάξουν οριστικά εμάς και τα παιδιά μας στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.


•    Κανένας συμβιβασμός, καμιά συναίνεση, καμιά υποχώρηση.

•    Δεν δεχόμαστε την εκμετάλλευση και τη  διπλή καταπίεση σε αυτό το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα.

•    Τέρμα στις αυταπάτες. Ως εδώ και μη παρέκει.

•    Όχι άλλες θυσίες για τα κέρδη της πλουτοκρατίας.

Συμμετέχουμε στο κοινό μέτωπο και στην ενιαία δράση των εργαζομένων με τα άλλα λαϊκά στρώματα ενάντια στα μονοπώλια, την Ε.Ε. και τα κόμματα που την υπηρετούν.

Μπροστά στα εκβιαστικά διλήμματα του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του, απαντάμε με τη μαζική συμμετοχή μας  στο συλλαλητήριο για την ανεργία, που διοργανώνεται από το ΠΑΜΕ, την  ΠΑΣΕΒΕ- την ΠΑΣΥ- το ΜΑΣ και τον Σύλλογό μας την Τρίτη 20 Δεκέμβρη στις 6:00 μμ, στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να πρωτοστατήσουν στην οργάνωση του συλλαλητηρίου,  καλούμε τις άνεργες γυναίκες, τις νέες, τις γυναίκες που έχουν κλείσει τα μαγαζί του, τις αγρότισσες που δεν καλλιεργούν πλέων το χωράφι τους να συναντηθούμε την Τρίτη στις 20 Δεκέμβρη στις 6.00μ.μ. στο Συλλαλητήριο.
  
Το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων, μέλος της ΟΓΕ

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου