Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Για τον εθελοντισμό ρε γαμώτο...


Πατουλίδου: Ενισχύουμε τον εθελοντισμό ως στάση ζωής
Σχολεία των Τρικάλων επισκέφτηκε η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης και τομεάρχης προαγωγής Εθελοντισμού του Ε.Ε.Σ.





Κατά την παρουσία της στα Τρίκαλα η κ. Πατουλίδου επισκέφτηκε 6 σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών στην κοινωνική προσφορά του Εθελοντισμού.


Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στα σχολεία η κ. Πατουλίδου μίλησε σε περισσότερους από 1.000 μαθητές για την αξία του εθελοντισμού, ως μια έκφραση του ανθρωπισμού.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης της κ. Πατουλίδου ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με εκδήλωση στο επιμελητήριο Τρικάλων με ομιλήτρια την ίδια και την διευθύντρια Αιμοδοσίας του γενικού νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δήμητρα Αγορίτσα.




Την εκδήλωση χαιρέτισε η πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Τρικάλων του Ε.Ε.Σ. κ. Τζένη Λιάγκα.







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου