Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Η κοπή της βασιλόπιτας του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων


Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου η κοπή της βασιλόπιτας του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων.







Στην εκδήλωση ο Πρόεδρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΟΒΡΑΝΤΖΑΣ έκανε ένα σύντομο απολογισμό του δράσεων του Δημοτικού Θεάτρου και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην τρέχουσα παραγωγή «Ο Μικρός Πρίγκιπας» που παρουσιάζεται με ιδιαίτερη απήχηση και επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Τρικκάιων ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ στην συνέχεια εξήρε την πολιτισμική παρουσία του Θεάτρου, τόσο στο Δήμο Τρικκαίων όσο και στον υπόλοιπο νομό.




Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην σύμπραξη σπουδαίων καλλιτεχνών που ζουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και παράγουν ένα σημαντικό πολιτισμικό έργο με το ανέβασμα αξιόλογων παραστάσεων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου: ΚΑΤΑΒΟΥΤΑ-ΚΑΤΣΙΚΗ ΝΙΤΣΑ, τα μέλη του Δ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΛΛΙΑΡΑ ΕΛΕΝΗ Αντιδήμαρχος, ΠΑΖΑΪΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Αντιδήμαρχος, ΓΕΩΡΓΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, τα πρώην μέλη του Δ.Σ. ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Δ/ντια Β/θμιας Εκπ/σης και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ.



Παρευρέθηκε επίσης και ο ΗΛΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ που συνεργάστηκε με το Δ.Θ. στην συγγραφή των στίχων των τραγουδιών της παράστασης, ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΤΑΜΟΣ που επιμελήθηκε την σκηνογραφία της παράστασης, οι καλλιτέχνες, οι ηθοποιοί, οι συντελεστές, οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Θεάτρου και τα μέλη των Θεατρικών Εργαστηρίων του Δημοτικού Θεάτρου.







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου