Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Τόλης κατά Πλεξίδα... "ούτε σας αξίζει ούτε σας τιμά..."


Ο εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας «Ενημέρωση» Κώστας Τόλης με άρθρο που δημοσιεύτηκε σήμερα στην δεύτερη σελίδα της εφημερίδας αναφέρθηκε στην «εισβολή» Πλεξίδα και Γαλανακόπουλου.




Προς τον κ. Βαγγέλη Πλεξίδα

Είναι καθ΄ όλα θεμιτή η φιλοδοξία σας να υπηρετήσετε τον Α.Ο. Τρίκαλα και σεβαστή η οικονομική καταπόνηση στην οποία υποβάλλεστε για να το πετύχετε.


Εκείνο, όμως, που είναι εντελώς ακατανόητο είναι ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεστε στα αθλητικά δρώμενα του τόπου. Το γεγονός ότι υποθάλπετε υπαλλήλους, όπως ο εν λόγω κύριος τον οποίο συνοδεύσατε χθες για να επιτεθεί σε έναν ανυπεράσπιστο δημοσιογράφο της εφημερίδας μας, δείχνει άλλα πράγματα. Προδίδει συμπεριφορές που δεν συνάδουν ούτε με τον Α.Ο. Τρίκαλα ούτε βέβαια με την κοινωνική πραγματικότητα της πόλης στην οποία ζούμε. Θα μπορούσατε με πολλούς τρόπους να διεκδικήσετε το δίκιο σας, αν είχατε, που δεν φαίνεται να είχατε. Επιλέξατε τον χειρότερο...

Εμείς δεν έχουμε μπράβους, ούτε μας χρειάζονται. Άλλωστε οι κοινωνίες δεν ρυθμίζονται από μπρατσωμένους και κουμπούρια, όπως νομίζουν κάποιοι πτηνοκέφαλοι.

Το επεισόδιο θα ξεχαστεί σύντομα. Κάποια στιγμή και ο υπάλληλός σας, που χθες έδειρε παρουσία σας τον δημοσιογράφο γιατί διαφωνούσε με τα πεπραγμένα του, θα αλλάξει πόλη και αφεντικό.

Θα μείνει όμως κάτι ανεξίτηλο. Ο στιγματισμός του δικού σας ονόματος, ως ανθρώπου προερχόμενου από μια αξιόλογη επιχειρηματική οικογένεια της περιοχής. Αυτό, θέλουμε ακόμα και τώρα να πιστεύουμε, ούτε σας αξίζει ούτε σας τιμά.

Θα σας συνοδεύει όμως κ. Πλεξίδα...

Κώστας Τόλης







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου