Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Αυτό κι αν δεν είναι είδηση...!


Τζένη Λιάγκα αντί Σπύρου Μπονώτη στον τοπικό Ερυθρό Σταυρό!







Την αντικατάσταση του επί τρεις δεκαετίες προέδρου του παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων, αποφάσισε η κεντρική διοίκηση της εθελοντικής οργάνωσης.


Αιφνιδιαστική αλλαγή στην προεδρία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων καθώς τον μέχρι τώρα πρόεδρο, καθηγητή Ιατρικής, κ. Σπ. Μπονώτη (φωτό) θα αντικαταστήσει η κα Τζένη Λιάγκα.

Την πληροφορία μετέδωσε σήμερα το πρωί η “Λέσχη” και φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τις δυο πλευρές, ενώ πολλά ερωτηματικά γεννιούνται για το χρόνο και τον τρόπο με τον οποίο έγινε η αλλαγή στην ηγεσία του τοπικού Ε.Ε.Σ, η οποία ενδέχεται να έχει και πολιτικές προεκτάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ανδρ. Μαρτίνης, τηλεφώνησε προ ημερών στον κ. Μπονώτη και του ανακοίνωσε την απόφαση της κεντρικής διοίκησης να απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του.
Με την ίδια απόφαση στην θέση του κ. Μπονώτη τοποθετείται η γνωστή καθηγήτρια Αγγλικής φιλολογίας και ιδιοκτήτρια ταξιδιωτικού γραφείου, Τζένη Λιάγκα.
Να σημειωθεί, ότι ο κ. Μπονώτης υπηρέτησε επί μια τριανταετία και συγκεκριμένα 33 χρόνια το τοπικό παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού και σίγουρα η προσφορά του είναι σημαντική, καθώς το έργο της εθελοντικής οργάνωσης στο νομό μας είναι μεγάλο.

Ενημέρωση





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου