Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009»


Αρκετές είναι και φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων στους Καποδιστριακούς Δήμους του Νομού μας.




Οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα καθημερινά σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους και των ορεινών περιοχών να διασκεδάσουν με την μουσική και τα τραγούδια των τοπικών συγκροτημάτων, αλλά και παρακολουθώντας θεατρικές παραστάσεις.

Την Δευτέρα 10-8-2009, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Νομαρχίας Τρικάλων πραγματοποιηθήκανε στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Χρυσομηλιάς, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει λαϊκή βραδιά με το συγκρότημα «Τρικαλινοί Καλλιτέχνες».

Ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11-8-2009 στη Φιλύρα, ενώ το «πολιτιστικό καλοκαίρι 2009» θα συνεχιστεί την Τετάρτη 12-8-2009 στην Παναγία με τους «Ρεμπέτες» και την ίδια ημέρα στη Τζούρτζια με το Θέατρο Ξυλοπάροικου.

Την Πέμπτη 13-8-2009 το Ρεμπέτικο Ασκέρι θα είναι στη Μεσοχώρα και στις 18 Αυγούστου η Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης θα βρίσκεται στην Πλατεία Λαναρά.

Ακολουθούν οι μεγάλες συναυλίες της Νομαρχίας με δωρεάν είσοδο για όλους. Στις 25 Αυγούστου το συγκρότημα Ζιγκ – Ζαγκ θα δώσει συναυλία στο Ζάρκο και στις 26 Αυγούστου στην Πύλη. Στις 27 Αυγούστου η Χάρις Αλεξίου θα βρίσκεται στην πόλη μας για συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο, στις 28 Αυγούστου ο Κότσιρας στην Καλαμπάκα και στις 29 Αυγούστου ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Λαϊκού Τραγουδιού «Τσιτσάνεια 2009» στο υπαίθριο θέατρο του Φρουρίου.

























Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου