Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Μουσική συναυλία με Ζερβαδάκη στην Καστανιά


Επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις που οργάνωσε ο δήμος



Εξαιρετική επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις στο Δ.Δ. Καστανιάς και ομώνυμου δήμου που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο χώρο αναψυχής «Γκούρα».

Να πούμε ότι οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου Καστανιάς που πραγματοποιούνται την θερινή περίοδο που η περιοχή υποδέχεται πολλούς επισκέπτες.
Η Καστανιά είναι το «κατεξοχήν» θερινό θέρετρο του δήμου και της περιοχής που συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών καθ’ όσον αποτελεί κομβικό σημείο για όσους ανεβαίνουν προς Ασπροπόταμο.
Μια περιοχή με σπάνια φυσική ομορφιά, με πλούσια ιστορία και παράδοση, αναμφίβολα είναι ένας τόπος ξεχωριστός.
Αυτά τα στοιχεία προσπαθεί να αναδείξει η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Κώστας Τόλης με τις παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες τους.
ΟΙ εκδηλώσεις
Οι εκδηλώσεις στο Δ.Δ. Καστανιάς ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου στην Αγία Τριάδα.
Ένα εξωκκλήσι που βρίσκεται εντός του χώρου αναψυχής στη θέση Γκούρα.
Έτσι μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας μοιράστηκε φασολάδα μαγειρεμένη σε καζάνι, δεδομένου ότι η 1η Αυγούστου αρχίζει η νηστεία του Δεκαπενταύγουστου.
Πλήθος επισκεπτών και ντόπιων παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία με τραπεζοκαθίσματα, παγκάκια και κορμούς δένδρων, στρώθηκε ένα μεγάλο τραπέζι όπου παρακάθισαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.
Το βράδυ της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε η μουσική συναυλία με τον γνωστό καλλιτέχνη Δημ. Ζερβουδάκη ενώ πριν το νεανικό Καλαμπακιώτικο ροκ μουσικό σχήμα «PALSAR» παρουσίασε ένα πρόγραμμα από τα καλύτερα κομμάτια της ελληνικής ροκ μουσικής.
Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κώστας Τόλης καλωσόρισε τους επισκέπτες τονίζοντας ότι οι εκδηλώσεις του δήμου εντάσσονται σε μια γενικότερη στρατηγική ανάδειξης και αναβάθμισης της περιοχής.
Κάτω από τα πανύψηλα πλατάνια με τα νερά να τρέχουν άφθονα στο ρυάκι που διασχίζει το χώρο αναψυχής, η μουσική των καλλιτεχνών έδινε έναν ξεχωριστό τόνο που οι εκατοντάδες επισκέπτες το ευχαριστήθηκαν.
Ποιοι παραβρέθηκαν
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Νομ. Σύμβουλος κ. Τσίγκας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Γουγουλάκης, ο δημ. σύμβουλος Τρικκαίων Δημ. Κόφας, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Καλαμπάκας Δημ. Σακελλαρίου, πολλοί τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Βαγγέλης Γκιάτας







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου