Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Η Αθηνά Πέτσα νέα διοικητής στο Νοσοκομείο Τρικάλων


Μετά από παρέλευση πεντέμισι και πλέον μηνών το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε χθες του επικεφαλείς των νοσοκομείων της περιφέρειας όπως επίσης και των προνοιακών ιδρυμάτων.





Στα Τρίκαλα, νέα διοικητής ορίζεται η Καρδιτσιώτισσα κοινωνιολόγος Αθηνά Πέτσα. Σύμφωνα με το βιογραφικό της γεννήθηκε στο Ρούσσο και είναι έγγαμη με δυο παιδιά. Είναι απόφοιτος της Σχολής Κοινωνικής Εργασίας ΑΣΚΕΔ και απόφοιτος της Σχολής Νηπιαγωγών Παν/μίου Θεσσαλίας. Εργάζεται στην Πρόνοια Καρδίτσας και διετέλεσε αντιπρόσωπος Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών και πρώην μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας. Ήταν υποψήφια Ν.Σ. το 2002 με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Παπακυρίτση αλλά και στο συνδυασμό του Φώτη Αλεξάκου, αργότερα.

Επίσης ένας άλλος Καρδιτσιώτης ο Δημήτρης Κοτσιαρίδης, νοσηλευτής ορίστηκε διοικητής στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων. Έχει να επιδείξει εργασιακή εμπειρία από το 2001 έως το 2010 ως υπεύθυνος νοσηλευτής Αποκατάστασης, Οργάνωσης και Εκπαίδευσης στο Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.Μ.Ε.Α. Καρδίτσας. Είναι μέλος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας και συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων, σεμιναρίων, εργαστηρίων και ημερίδων σχετικά με θέματα υγείας και νοσηλευτικής.
Ένας Καλαμπακιώτης ο Ματθαίος Ευθυμίου αναλαμβάνει διοικητής στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, ενώ στα υπόλοιπα νοσηλευτικά ιδρύματα της Θεσσαλίας τοποθετούνται οι: Ηλίας Σκυλλάκος, οδοντίατρος, διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, αναπληρωτής διοικητής ο Μιχάλης Μπακαγιάννης χημικός – μηχανικός,Αριστείδης Ζαχαρόπουλος πολιτικός μηχανικός διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, αναπληρωτής ο Γιάννης Ντόκος δημόσια διοίκηση,Κώστας Καραμπάτσας, μαθηματικός, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, αναπληρωτής ο Σταύρος Κουταλιανός διοίκηση υγείας.

Προνοιακά Ιδρύματα

Δ.Σ. Κέντρου Προστασίας Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Αριστεύς» πρόεδρος Αθανάσιος Μπεκιάρης γιατρός.
Δ.Σ. Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Λάρισας «Ο Αριστεύς» Διοικητής Ελένη Σακοράφα γιατρός.
Δ.Σ. ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Καρδίτσας Πρόεδρος Ειρήνη Σιρούκη - Κάντα Κοινωνική Λειτουργός.
Δ.Σ. Κέντρου Περίθαλψης Παίδων Καρδίτσας Διοικητής Aγορίτσα Χατζοπούλου Εκπαιδευτικός.
Δ.Σ. Κέντρου Στήριξης Αυτιστικών Ατόμων Μαγνησίας Διοικητής Κυριακή Δρογγούδη κοινωνική λειτουργός.

Ενημέρωση





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου