Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Τι έχεις ΑΟΤ; Ότι είχα πάντα...!


Βισαλτιακός - ΑΟΤ 1-1. Ιδανικός αυτόχειρας ο ΑΟ Τρίκαλα άφησε άλλους 2 βαθμούς στην Νιγρίτα αυτή τη φορά...





Μπορεί ο ΑΟ Τρίκαλα να μπήκε δυνατά στο Δημοτικό Στάδιο της Νιγρίτας με τους «κυανέρυθρους» να παίρνουν νωρίς νωρίς το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Μανουσάκη στο 4΄ αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.


Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης παρέταξε τον ΑΟΤ με 4-4-2. Ο Τόλιος ξεκίνησε κάτω από τα γκολπόστ, οι Θεοδοσιάδης, Γιώτας, Καρράς(δεξιά) και Προβατίδης(αριστερά) πήραν θέση στην άμυνα. Στο χώρο του κέντρου ξεκίνησαν οι Σαββίδης, Τελκίνσκι, Μανουσάκης(αριστερά) και Λιοσάτος(δεξιά) ενώ οι Χανιώτης και Ένοκ ξεκίνησαν στην κορυφή της επίθεσης.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ προσπάθησαν να πάρουν το χώρο του κέντρου και ο ΑΟΤ προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ με αντεπίθεση αλλά ο Χανιώτης αρχικά έχασε τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει το σκορ στο 36΄ ενώ και ο Ένοκ στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου απέτυχε να σημειώσει το δεύτερο γκολ, χάνοντας τεράστια ευκαιρία.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καστοριανός τεχνικός αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-3, ρίχνοντας τον Τροΐρη στο ματς και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Χανιώτης έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των «κυανέρυθρων». Στην συνέχεια χρειάστηκε να επέμβει ο Τόλιος βγάζοντας εντυπωσιακά το ψαλιδάκι του Κουκουλή. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν μια άκαρπη υπεροχή και στο 85΄η Νιγρίτα που πίεζε τα καρέ του Τόλιου ισοφάρισε σε 1-1 με τον Πεχλιβανίδη.

Τα Τρίκαλα έχασαν νέο έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για την άνοδο και ουσιαστικά αυτοκτόνησαν αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους.

Το φίλμ του αγώνα


4΄ Γκολ για τα Τρίκαλα. Ο Λιοσάτος έδωσε δεξιά στον Ένοκ αυτός προσπάθησε να κάνει το σουτ, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μανουσάκη ο οποίος σε κενή εστία πέτυχε το 0-1.
15΄Κίτρινη κάρτα στον Θεοδοσιάδη για φάουλ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε το φάουλ ο Τόλιος δεν εκτίμησε την πορεία της μπάλας και ο Κουκουλής έκανε το πλασέ απο πλάγια θέση χωρίς να βρει εστία.

24΄Σέντρα Καρρά η μπάλα στον Μανουσάκη αυτός έκανε το σουτ και η μπάλα αφού βρήκε κάπου πέρασε κόρνερ.
29΄Κίτρινη κάρτα στον Συρόπουλο.
36΄Βαθιά μπαλιά του Τελκίνσκι για τον Χανιώτη αυτός έφυγε πέναντι απο τον Πουλάκη, σούταρε νωρίτερα και ο πορτιέρο του Βισαλτιακού απέκρουσε σωτήρια με το σώμα.
40' Κίτρινη στον Παραλίκη.
42΄Ατομική του Λιοσάτου και σουτ μπλόκαρε εύκολα ο Πουλάκης.
45΄Ο Χανιώτης γύρισε στον Τελκίνσκι αυτός "έσπασε" για τον Ένοκ ο οποίος έχασε έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, χάνοντας μια τεράστια ευκαιρία.
50΄Βαθιά μπαλιά του Σαββίδη για τον Λιοσάτο αυτός ξεχύθηκε στην περιοχή της Νιγρίτας, πέρασε δύο αντιπάλους, βρέθηκε απέναντι στον Πουλάκη και πιεζόμενος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά άουτ.
51΄Κίτρινη κάρτα στον Λιοσάτο.
55΄Ο Καρράς έκανε την σέντρα ο Χανιώτης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ απο το οριζόντιο δοκάρι του Πουλάκη.
57΄Ο Ελευθεριάδης έκανε το φάουλ η μπάλα έφτασε στον Κουκουλή ο οποίος έκανε το σουτ ψηλά άουτ.
61΄Κίτρινη κάρτα στον Μανουσάκη.
65΄Πλάγιο άουτ του Κουλτσιάκη ο Κουκουλής έκανε το ανάποδο ψαλίδι και ο Τόλιος πραγματοποίησε με υπερένταση την επέμβαση του αγώνα, διώχνωντας σωτήρια.
66΄Κίτρινη κάρτα στον Τελκίνσκι.
76΄Ο Μανουσάκης πέρασε στον Μίνγκα, αυτός έκανε την σέντρα και ο Πασχαλούδης στην προσπάθεια του να διώξει παραλίγο να πετύχει το αυτογκόλ.
85΄ Γκόλ για τον Βισαλτιακό. Απο σέντρα του Ελευθεριάδη ο Πεχλιβανίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
88΄Κίτρινη στον Τσινογιάννη.

Οι συνθέσεις:
Βισαλτιακός(Αλεξανδρίδης): Πουλάκης, Παραλίκης, Συρόπουλος, Πασχαλούδης, Κουκουλής, Ρούμπος(64Κουλτσιάκης), Πεχλιβανίδης, Ελευθεριάδης, Τσιντογιάννης, Αλεξανδρίδης(89΄Ντόλας), Λαγγίζος(77΄Τσικνίδης).
ΑΟ Τρίκαλα(Χαραλαμπίδης): Τόλιος, Καρράς, Προβατίδης, Θεοδοσιάδης, Γιώτας, Σαββίδης, Λιοσάτος(54΄Τροΐρης), Μανουσάκης, Χανιώτης(84΄Γεωργίου), Τελκίνσκι(69΄Μίγκας), Ένοκ.








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου