Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Το Σάββατο κατά πάσα πιθανότητα στα Τρίκαλα ο γραμματέας Οργανωτικού κ. Αγγελάκας


Οδηγίες προς…συνέδρους στη Ν.Δ.





Σε φάση αναδιοργάνωσης βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία και μετά την συνεδρίαση και της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα, όλα πια κινούνται στους ρυθμούς του Συνεδρίου το οποίο θα διεξαχθεί στα τέλη του ερχόμενου Ιούνη.

Ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντ. Σαμαρά διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση πως θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και δίχως να διστάσει να συγκρουστεί κιόλας αν χρειαστεί.

Προγραμματίζονται προσυνεδριακές περιφερειακές διασκέψεις στις οποίες θα δώσει το παρών και ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, ενώ μια από αυτές θα γίνει και στη Λάρισα.

Κατά τα λοιπά από τη γραμματεία Οργανωτικού ήδη σχεδιάζουν να «οργώσουν» την Ελλάδα προκειμένου να ενημερώσουν στελέχη, μέλη και τις τοπικές οργανώσεις για τις αλλαγές που προγραμματίζονται.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, το Σάββατο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα κλιμάκιο της Ρηγίλλης με επικεφαλής τον νέο γραμματέα Οργανωτικού κ. Αγγελάκα, τον αναπληρωτή του και υπεύθυνο τομεάρχη Θεσσαλίας κ. Τζιμάρα, καθώς και τον υπεύθυνο για τον Ν. Τρικάλων του κόμματος κ. Κωδωνά.

Πάντως στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προβλέπεται να καθιερωθούν μεγάλες αλλαγές, ακόμη και στον τρόπο εκλογής των μελών των Δημοτικών και Νομαρχιακών Επιτροπών, αλλά και των συνέδρων. Στα Τρίκαλα ειδικότερα περισσότεροι από 12.000 άνθρωποι δικαιούνται πλέον να προσέλθουν στην κάλπη και να αναδείξουν τα πρόσωπα που εμπιστεύονται για τις θέσεις ευθύνης του κόμματος, σε τοπικό επίπεδο τουλάχιστον. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στο Μάιο θα έχουμε εκλογές για ανάδειξη νέων ΝΟΔΕ, οπότε και στα Τρίκαλα αναμένονται με ενδιαφέρον οι όποιες κινήσεις.

Ενημέρωση



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου