Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Προσυνεδριακή εκδήλωση της Ν.Δ. στη Θεσσαλία για το αγροτικό μετά από πρόταση του Νομάρχη Τρικάλων


Με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Οργανωτικού Τομέα της Ν.Δ. κ.κ. Αγγελάκα και Τζιμάρα, συναντήθηκε το Σάββατο 30-1-2010 στο Νομαρχιακό Κατάστημα Τρικάλων, ο Νομάρχης κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

Η επίσκεψη αυτή των δύο στελεχών της Ν.Δ. στην πόλη μας και η συνάντησή τους με το Νομάρχη ήταν στο πλαίσιο εξόρμησης των «γαλάζιων» στελεχών, προκειμένου να δούνε την οργανωτική κατάσταση των τοπικών ΝΟΔΕ ανά Νομό και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους τόσο ενόψει Συνεδρίου, όσο και ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών τον προσεχή Οκτώβριο.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανωτικού του κόμματος κ. Αγγελάκα θα γίνει ένας προσυνεδριακός διάλογος με όλα τα στελέχη και μέλη της Ν.Δ. σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τις εσωκομματικές διαδικασίες στις 27-30 Μαΐου και για το Συνέδριο του κόμματος στις 27 Ιουνίου.

Σημειώνουμε ότι μετά από πρόταση του Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη προς την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και η οποία έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της Ν.Δ και τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλία – σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή την άλλη εβδομάδα – προσυνεδριακή εκδήλωση για το αγροτικό.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Οργανωτικού Τομέα της Ν.Δ. κ. Αγγελάκας ανέφερε:

«Επισκεφθήκαμε το Νομάρχη, είμαστε στα Τρίκαλα με κλιμάκιο της Γραμματείας Οργανωτικού για να συζητήσουμε με τους συνεργάτες μας θέματα που αφορούν την αναδιοργάνωση του κόμματος, να χαράξουμε πορεία και προγραμματισμό δράσης, με στόχο και το Συνέδριο και σιγά – σιγά τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συζητήσαμε με το Νομάρχη ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία μας, ξέρουμε ότι επιτελεί ένα θαυμάσιο έργο και ευχόμαστε στον ίδιο και σε όλους τους φίλους της παράταξής μας να είναι καλά, κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με τον νέο μας αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και σύντομα θα δούνε όλοι ότι το κόμμα έχει αλλάξει και η Ν.Δ. επανέρχεται στο προσκήνιο».

Από την πλευρά του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης τόνισε:

«Ένα από τα καλύτερα στελέχη της Ν.Δ. μας επισκέφθηκε σήμερα, είναι τιμή για μένα που είναι φίλος μου και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς σε αυτό το νευραλγικό πόστο. Θα συνεργαστούμε με την κομματική ιδιότητα που έχω για να βοηθήσουμε την παράταξη και παράλληλα θα προετοιμαστούμε για την προσυνεδριακή διαδικασία που θα γίνει από το κόμμα στη Λάρισα θα αφορά κυρίως τους αγρότες και η οποία έγινε αποδεκτή μετά από δική μου εισήγηση στην Κεντρική Επιτροπή».

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου