Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - Θεατρική παράσταση στα Τρίκαλα


Το Σάββατο 24 Μαρτίου ώρα: 21:00 μ.μ. στο Δηµοτικό Κινηματογράφο στο Μύλο Ματσόπουλου, θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ της  Ελένα Τορνέρο, με την ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ. Με την συνεργασία του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων.








Η Πάττυ, μια γυναίκα γύρω στα σαράντα, δίνει μια τελευταία ευκαιρία στον εαυτό της να ξορκίσει την κακοδαιμονία που την κυνηγάει στις σχέσεις της με το άλλο φύλο, και να βρει επιτέλους τον ιδανικό σύντροφο. Οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της ζωντανεύουν ανάγλυφα μπροστά μας μέσα από σπαρταριστές αλλά και συγκινητικές αφηγήσεις και περιστατικά και συνοδεύονται πάντα από ένα τραγούδι που ολοκληρώνει με καταλυτικό τρόπο την ανάμνηση.

 Η Πάττυ διατρέχει ξανά, με πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό όλη της την ερωτική διαδρομή κάνοντας επιλεκτικές ή αναγκαστικές στάσεις στους σημαντικότερους άντρες σταθμούς, για να ξεκαθαρίσει παλιούς λογαριασμούς και να κάνει μια καινούρια αρχή.

Αγνοεί όμως , ότι η μοίρα της παίζει διαρκώς ένα πολύ παράξενο παιχνίδι, που θα αιφνιδιάσει τόσο την ίδια όσο και τους θεατές στο υπέροχα ανατρεπτικό και απροσδόκητο φινάλε!!!!!

Το έργο 'ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ' της Ελένα Τορνέρο είναι η ιστορία μιας γυναίκας (που είναι παρούσα), μερικών αντρών (που είναι απόντες) και των τραγουδιών που συντρόφεψαν τη ζωή τους.

 Αλλά ακόμα είναι και μια ιστορία για τις δεύτερες ευκαιρίες, για τα λόγια που δεν ειπώθηκαν ποτέ ή ειπώθηκαν σε λάθος χρόνο, για μηνύματα που δεν φτάνουν ποτέ, για συμπτώσεις (κωμικές ή τραγικές), για συμφωνίες και διαφωνίες. Και είναι πάνω απ΄όλα η ιστορία αυτής της καταραμένης, ακατάληπτης ανθρώπινης μανίας, που είναι ικανή να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο: του έρωτα. Γιατί οι άνθρωποι αγαπούν πολύ παράξενα...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Παίζει η ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ
Μετάφραση : Γιάννης Μαντάς, Δημήτρης Ψαρράς
Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια : Λίλλυ Μελεμέ
Σκηνικά-Κοστούμια: Νατάσα Παπαστεργίου
Επιμέλεια Κίνησης: Μόνικα Κολοκοτρώνη
Βοηθός σκηνοθέτη: Ναταλία Κατσαρού

Ακούγεται ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Galaxy Fm: Διονύσης Κλάδης,Και οι: Δημήτρης Καλαντζής, Λίλλυ Μελεμέ, Δημήτρης Μυλωνάς, Σπύρος Τσεκούρας, και Νίκος Ψαρρας. Διάρκεια παράστασης : 60’


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου