Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ο ΣΟΧΤ σε αγώνα Πανελληνίου Κυπέλου Αναρρίχησης


Σημαντικές επιτυχίες στους αγώνες αναρρίχησης για το ΣΟΧ Τρικάλων








Η συστηματική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία αναρρίχησης του Συλλόγου έφερε σημαντικά αποτελέσματα. Ο ΣΟΧΤ συμμετείχε στον αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλου Αναρρίχησης που πραγματοποιήθηκε στον Αλμυρό,  με 15 νεαρούς αθλητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Παρότι βασικός στόχος της ομάδας ήταν η απόκτηση εμπειρίας από τους συγκεκριμένους αγώνες, δεν έλειψαν και οι αγωνιστικές επιτυχίες. Από τις επιτυχίες του συλλόγου ξεχώρισαν η δεύτερη θέση που κατέκτησε η Βασιλική Λαγού στην Προαγωνιστική Β’ κατηγορία κοριτσιών, η πέμπτη θέση στην Προαγωνιστική Β’ αγόριων που κατέκτησε ο Άλκης Μάνθος καθώς και η τέταρτη θέση την κατηγορία Παμπαίδων Β’ που κατέκτησε ο Αλέξανδρος Κίτσιος.

Οι μικροί αναρριχητές του ΣΟΧΤ ήταν εντυπωσιασμένοι από τη συμμετοχή τους στους αγώνες και επέστρεψαν πολύ πιο έμπειροι καθώς παρότι η κλειστή πίστα αναρρίχησης του συλλόγου είναι ιδανική για την προπόνηση δεν έχει το απαραίτητο ύψος για να προετοιμάζονται σε αγωνιστικές συνθήκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του ΣΟΧΤ ήταν η πολυπληθέστερη αποστολή στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Τους αθλητές του συλλόγου συνόδεψαν οι προπονητές Βασίλης Σιδέρης, Βιβή Τόγελου και Γιώργος Μαργαρίτης καθώς και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Σωτήρης Καραμάλης.   

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού είναι στις 7 και 8 Απρίλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διοργανωθεί στον Αλμυρό. Παράλληλα οι δραστηριότητες του συλλόγου συνεχίζονται με πλούσιο πρόγραμμα το αμέσως επόμενο διάστημα. 

ΣΟΧΤ

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου