Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Στο γηροκομείο τα χρήματα από τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ΣΜΥ και των παλαιμάχων τρικαλινών καλαθοσφαιριστών


Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών και Πρόεδρο του Γηροκομείου Μεγ. Καλυβίων κ.κ. Αλέξιο επισκέφθηκαν την Παρασκευή 16-03-2012, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ρεντζιάς και ο Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος κ. Μπίκος.





Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν να παραδώσουν το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ΣΜΥ και των παλαιμάχων τρικαλινών καλαθοσφαιριστών, που συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών.

Οι κ.κ. Μιχαλάκης, Ρεντζιάς και Μπίκος δέχθηκαν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη και τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο τους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για την όλη προσπάθεια που κάνει η Περιφέρεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σε μια αρκετά δύσκολη οικονομικά περίοδο για ιδρύματα και πολίτες, διοργανώνει και πραγματοποιεί φιλανθρωπικούς αγώνες με σκοπό την οικονομική ενίσχυση και στήριξη των συνανθρώπών μας.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου