Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Συνέντευξη του Σωτήρη Χατζηγάκη στο CRASH Δεκεμβρίου


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη-πορτρέτο του ανεξάρτητου βουλευτή και πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη φιλοξενεί το CRASH που κυκλοφορεί αύριο (Παρασκευή, 9/12).






Το μηνιαίο περιοδικό παρουσιάζει την πολιτική πορεία του Σ. Χατζηγάκη, από το 1974 –όταν σε ηλικία 28 περίπου ετών ο Κωνσταντίνος Καραμανλής τον τοποθέτησε υποψήφιο στα Τρίκαλα και εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής– μέχρι σήμερα, καταγράφοντας τις πάγιες ιδεολογικές και πολιτικές του τοποθετήσεις, καθώς και τις σχέσεις του Τρικαλινού πολιτικού με τον Ευάγγελο Αβέρωφ, τον Γιώργο Σουφλιά, τον Μιχάλη Λιάπη κ.α.

Στη συνέντευξή του ο κ. Χατζηγάκης, μεταξύ άλλων, μιλάει για τους διαχρονικούς τους αγώνες στη Νέα Δημοκρατία, για τη διαγραφή του από την παράταξη, για την αντίθεσή του στη προσπάθεια περιχαράκωσης του κόμματος στη θεωρία της «λαϊκής δεξιάς», για την κυβέρνηση Παπαδήμου και το δύσκολο έργο που πρέπει να φέρει σε πέρας, για τον χρόνο των εκλογών και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Στο ίδιο τεύχος (Δεκεμβρίου) καταγράφονται αποσπάσματα της συζήτησης που είχε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, καθώς και άρθρα και συνεντεύξεις κορυφαίων στελεχών της δημόσιας ζωής, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Φώτης Κουβέλης, η Αλέκα Παπαρήγα, ο Γιώργος Δημαράς κ.α.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου