Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Δήμος Τρικκαίων: Ορκίστηκαν Ραποτίκας και Γκανάση


Στις 19/12 η εξεταστική Επιτροπή για χορήγηση άδειας άσκησης Επαγγέλματος σε κουρείς, κομμώτριες, κομμωτέςΕνώπιον του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Χρήστου Λάππα ορκίστηκαν ο κ. Ιωάννης Αθ. Ραποτίκας και η αναπληρωματική σύμβουλος Κλεονίκη Ιωαν. Γκανάση. Ο κ. Ραποτίκας καταλαβάνει τη θέση της παραιτηθείσας κ. Στέλλας Κων. Τσακαγιάννη και αναλάμβάνει πρόεδρος του Τ. Σ. Πρίνου

Οι δύο σύμβουλοι έδωσαν τον όρκο που έχει ως εξής: «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».

Εξεταστική Επιτροπή για χορήγηση άδειας άσκησης Επαγγέλματος σε κουρείς, κομμώτριες, κομμωτές

Από τη Δ/νση Εμπορίου του Δήμου Τρικκαίων, γίνεται γνωστό ότι η Α/θμια Εξεταστική Επιτροπή για χορήγηση άδειας άσκησης Επαγγέλματος σε κουρείς, κομμώτριες, κομμωτές και Τεχνίτες περιποίησης χεριών-ποδιών θα συνεδριάσει στις 19-12-/2011, ημέρα Δευτέρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου γραφείο του Δήμου Τρικκαίων στον πρώτο όροφο και ώρα 09;00π.μ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο αρμόδιο γραφείο της Δ/νσης Εμπορίου, προκειμένου να αξιολογηθούν από την αρμόδια Επιτροπή.
Πληροφορίες: Τηλ. 2431351210.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου