Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Από νίκη σε νίκη οι Αμαζόνες Τρικάλων


Οι Αμαζόνες Καλυβίων συνέχισαν τον ¨καλπασμό¨ τους στην κούρσα του δευτέρου ομίλου καθαρίζοντας με….συνοπτικές διαδικασίες την αδύναμη ομάδα του Πολυδάμαντα Φαρσάλων





Οι Αμαζόνες Καλυβίων συνέχισαν τον ¨καλπασμό¨ τους στην κούρσα του δευτέρου ομίλου καθαρίζοντας με….συνοπτικές διαδικασίες την αδύναμη ομάδα του Πολυδάμαντα Φαρσάλων που κατέχει εξάλλου θέση ουραγού στον πίνακα της βαθμολογίας.


Τα κορίτσια του Θ Κατράνα,όντας το απόλυτο και αδιαφιλονίκητο φαβορί στη χθεσινή αναμέτρηση, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες στο χθεσινό παιχνίδι και έφτασαν εύκολα άνετα και χαλαρά σε μία ακόμα εντυπωσιακή νίκη (4-0το τελικό) διευρύνοντας έτσι το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα.

Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αγ Κυριακής επιστρατεύθηκαν σκούπες φαράσια και κουβάδες για να βγουν τα νερά από κάποιες καίριες θέσεις.

Όταν αυτό κατέστη εφικτό το ματς ξεκίνησε και τα κορίτσια του Θ Κατράνα κατά την αγαπημένη τους συνήθεια έπαιξαν μονότερμα τις αντιπάλους τους κι έφτιαξαν ένα ακόμα εντυπωσιακό σκορ στο πρωτάθλημα.



Η αναμέτρηση έβγαλε γκολ από το ξεκίνημα και το σκορ άνοιξε στο 2 με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ η Παπακώστα ενώ στο 17 η Nικολάου πέτυχε το 2-0. τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε η Σακελάρη πέτυχε ακόμα δύο γκολ στο 28 και στο 35 κι έτσι πριν κλείσει το ημίχρονο έγινε σκορ που δεν ανατρέπονταν. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε το γήπεδο δεν βοηθούσε αλλά η τρικαλινή ομάδα αγωνίστηκε με τη σιγουριά και την άνεση του φαβορί.



Πλέον η προσοχή της ομάδας των Καλυβίων επικεντρώνεται στο επόμενο εκτός έδρας αγωνιστικό ραντεβού με τον Μαγνησιακό Βόλου. Είναι ένα παιχνίδι με ….άρωμα τελικού, από το οποίο μάλιστα (έτσι όπως ήρθαν τα…πράγματα) θα κριθεί η υπόθεση της πρωτιάς του ομίλου.

Οι Αμαζόνες βέβαια έχουν το πλεονέκτημα γιατί κέρδισαν (με 3-1) το αντίστοιχο παιχνίδι του Α’ Γύρου και μπορούν να παίξουν για δύο αποτελέσματα, όμως και ο Μαγνησιακός , που δεν έχασε σε κανένα άλλο παιχνίδι πέραν των Καλυβίων, ψάχνει τη δική του ευκαιρία για να κάνει την υπέρβαση. Και θα την έχει μπροστά του στο ραντεβού της επόμενης Κυριακής όταν θα αναμετρηθεί με τους πρωτοπόρους του ομίλου.


Δεν χρειάζονται λοιπόν περισσότερες αναλύσεις για την κρισιμότητα ενός αγώνα ενός ντέρμπι κορυφής που (όπως όλα δείχνουν) θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση της πρωτιάς του β ομίλου και κατ’ επέκταση την συνολική παρουσία της τρικαλινής ομάδας στο πρωτάθλημα.


sportrikala.gr


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου