Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Να μετρηθούμε να δούμε πόσοι είμαστε...!!!


Να καταγράψουν τους υπαλλήλους που απασχολούν καλούνται οι Δήμοι διαβάζω σε τοπικά δημοσιεύματα εφημερίδων. Καταλάβατε;




Δεν ξέρουν πόσοι δουλεύουν και που...!

"Άμεσα, οι Δήμοι θα πρέπει να αρχίσουν την καταγραφή του υπάρχοντος προσωπικού, δηλαδή των μόνιμων δημοτικών υπαλλήλων, εκείνων που εργάζονται με συμβάσεις αορίστου χρόνου, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου αλλά και με συμβάσεις έργου."


Αν ρωτήσεις έναν Δήμαρχο σήμερα πόσους υπαλλήλους έχει ο Δήμος δεν ξέρει.! Για παράδειγμα, στο δήμο Τρικκαίων, αν ρωτήσεις δημοτικούς συμβούλους, Αντιδημάρχους κλπ, άλλος θα σου πει 700, άλλος 800 άλλος 13000.!

Δεν το πιστεύετε; Όλο και κάποιον ψηφίσατε, ρωτήστε τον...!






Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. αυτοι που ξερουν ποσοι ειναι οι υπαλληλοι ειναι αυτοι που τους διορισαν δηλαδη οιβουλευτες και οι λοιποι αρχοντες που κανουν καταχρηση εξουσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή