Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Hidden in the Basement BLACK JUJU Phase Σάββατο 3 Μαρτίου Κέντρική Πλατεία live stage στα Τρίκαλα


Hard Rock και μέταλ από Λάρισα!!!
Ώρα Έναρξης: 21:30
Τιμή Εισιτηρίου : 6 ευρω








Hard Rock και μέταλ από Λάρισα!!!

Τρείς από τις πιο δυνατές και πιο εντυπωσιακές μπάντες της Λάρισας κυρίως για τον γεμάτο κα βαρύ ήχο τους, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του σκληρού ήχου στα Τρίκαλα, το Σάββατο 03 Μαρτίου 2012, στην μουσική Σκηνή ΅ Κεντρική Πλατεία. Η μία καλύτερη από την άλλη σε μία κοινή συναυλία και οι τρείς μπάντες θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που τσακίζει κόκκαλα με τα καλύτερα τους κομμάτια αλλά και αρκετα ακυκλοφόρητα. 3 σε 1 και ευκαιρία που δεν χάνεται με τίποτα.

HIDDEN IN THE BASEMENT

Η μπάντα ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2007 από την πόλη της Λάρισας. Νιώθοντας την ανάγκη να εκφράσουν τα συναισθήματα τους μέσα από την μουσική δημιουργήθηκε ένα συγκρότημα που ξεκίνησε να παίζει ασταμάτητα χρησιμοποιώντας όλη τους την δύναμη και το θυμό δημιουργικά.
Στο πλέον διάσημο υπόγειο studio τους όπου συχνά βρίσκονται, οι Hidden in the Basement έχουν κάνει τεράστια πρόοδο στο παίξιμό τους μέσα από ατελείωτες ώρες δουλειάς σε καθημερινή βάση.

Μετά από κάποια πάυση για αρκετό διάστημα λόγω Ελληνικού Στρατού συνεχίζουν λοιπόν, παίζοντας ασταμάτητα και προβάροντας αγρίως όπου και κατάφεραν πολύ γρήγορα να επιστρέψουν δυνατότεροι και δημιούργησαν ένα αξιόλογο και πιστό πυρήνα οπαδών στην πόλη της Λάρισας. Εντυπωσίασαν αμέσως το κοινό των συναυλιών τους αλλά περισσότερο εντυπωσίασαν αυτούς που τους ήξεραν από παλιά. Η βελτίωση και η πρόοδος τους είναι απίστευτη. Στην τελευταία τους εμφάνιση τον Ιανουάριο του 2012 στη Λάρισα άφησαν τους πάντες άφωνους με ένα άκρως επαγγελματικό performance υψηλού επιπέδου στο οποίο όμως κυριαρχεί το αληθινό συναίσθημα.

Οι Hidden in the Basement έχουν παίξει ως support σχήμα σε συναυλίες των Rotting Christ, των Ολλανδών Cilice, των Nightstalker και των Burst από την Σουηδία. Τον Οκτώβριο του 2010 συμμετείχαν στο Deafcon Festival στο Αν Club της Αθήνας. Το συγκρότημα αυτήν την στιγμή είναι έτοιμο να ηχογραφήσει τον πολυαναμενόμενο πρώτο του δίσκο, και έχουν σαν στόχο μία Ευρωπαϊκή περιοδεία σε δέκα χώρες τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2012. Όντας στην πραγματικότητα πλήρως αυθεντικοί και διαφορετικοί χαρακτήρες, κάθε μέλος των Hidden in the Basement έρχεται να συμπληρώσει το πάζλ του σχήματος που με αυτόν τον τρόπο έχει δημιουργήσει ένα πολυποίκιλο μείγμα ήχων, ακουσμάτων και ιδεών στις δουλείες τους. Η μουσική τους τις περισσότερες φορές περιπλανιέται ανάμεσα στα λεπτά όρια του hard rock, του heavy metal και του stoner rock και αυτήν την στιγμή είναι από τις πιο δυνατές και εντυπωσιακές μπάντες στην Ελλάδα.

BLACK JUJU

Οι Black Juju είναι ένα νέο συγκρότημα και σχηματίστηκαν στις αρχές του 2011. Τα μέλη τους όμως γνωρίζονται μεταξύ τους πολλά χρόνια αφού όλοι συμμετείχαν σε πολύ σημαντικά rock και metal συγκροτήματα τις τελευταίες 2 ή και 3 δεκαετίες. Πολλοί τους αναγνωρίζουν σαν ένα μείγμα από τους παλιότερους In Vain και τους Dorian Gray. Ο Πάνος Δημητρίου, πατέρας του μέταλ στην πόλη της Λάρισας, από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες του χώρου σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, ενεργό μέλος της Ελληνικής σκηνής εδώ και 25 χρόνια, ένας χαρισματικός πραγματικά τραγουδιστής αλλά και performer αλλά και φυσικός ηγέτης των θρυλικών Denial Price, ίσως μία από τις σημαντικότερες μεταλ μπάντες στη Ελλάδα. Ο Δημητρίου με σημαντικότατη εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια έχει αναλάβει τα φωνητικά, τους στίχους αλλά και τη μουσική μαζί με τον Τσιμπώνη. Σε πολλές στιγμές στην πορεία του είχε μαζί του τον Δημήτρη Τσιμπώνη κυρίως από την κοινή τους πορεία στους In Vain και τους Denial Price, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις κιθάρες των Black Juju. Ο Δημήτρης Τσιμπώνης είναι από τους κιθαρίστες που ξεχωρίζει με πολλά χρόνια σπουδών στην κλασσική κιθάρα στις πλάτες του. Μάλιστα θεωρείτε ότι είναι από τους σημαντικότερους νέους κλασσικούς κιθαρίστες στην Ευρώπη!!!

Παλιοί γνώριμοι τους, ο Φώντας Στραγγαλινός και ο Κώστας Μίτιν έχουν αναλάβει το μπάσο και τα τύμπανα αντίστοιχα. Βετεράνοι της σκηνής της Λάρισας και οι δύο αλλά δεν δείχνουν καμία διάθεση να παραιτηθούν. Αντιθέτως είναι από τα πιο ορμητικά και δυναμικά rhythm section που είναι διαθέσιμα.
Σημαντικός στόχος της μπάντας είναι να ολοκληρώσουν τον πρώτο δίσκο τους αφού αυτόν τον καιρό ηχογραφούν αλλά και να παίξουν σε όσο το δυνατών περισσότερες συναυλίες. Φοβεροί επί σκηνής και δυνατότεροι από ποτέ ιδιαίτερα μετά την μεγαλειώδη εμφανιση τους στη συναυλία των Cathedral τον Σεπτεμβριο του 2011 στο Block 33 της Θεσσσαλονίκης.

PHASE

Το συγκρότημα των Phase ξεκίνησε το ταξίδι του το 2008 και από τότε προσπαθούν μανιωδώς να εξερευνούν καινούργιες ιδέες και εμπειρίες τις οποίες αποκωδικοποιούν μέσα από το δικό τους πρίσμα. Αυτό που ο τύπος και ο κόσμος τους χαρακτηρίζει σαν ένα σφιχτό κράμα από psychedelic, alternative και progressive rock. Πέρα από τις δικές τους συναυλίες άλλοτε εντός και άλλοτε εκτός Ελλάδος, οι Phase έχουν μοιραστεί την σκηνή με ιστορικές μπάντες αλλά και ιδιαίτερους καλλιτέχνες που είναι πολύ κοντά μουσικά όπως o Jeff Martin των Tea Party, o Danny Cavanagh των Anathema, η Anneke Van Giersbergen των Gathering, και αρκετούς άλλους. Στην αρχή του 2010 το ψηφιακό τους single ΅ PerditionΆ επιλέχθηκε να συμμετέχει στο πρόγραμμα της Microsoft ΅Playlist SevenΆ! Αξιοσημείωτο γεγονός επίσης είναι η συμμετοχή του Duncan Patterson των Anathema,στο εκπληκτικό ΅ IbidemΆ το οποίο είναι το σημείο αναφοράς του πρώτου δίσκου τους, το τρομερό ΅ In ConsequenceΆ το οποίο είναι ένα σκοτεινό, μυστηριώδες και ταξιδιάρικο άλμπουμ όπου η ροκ μουσική συναντά τους folk και industrial ήχους με έναν εκπληκτικό τρόπο και συνοδεύεται αριστουργηματικά από το εξαιρετικό τους artwork που συναντάμε σε κάθε δραστηριότητα τους. Με τους Phase εύκολα μπορείς να κατεβάσεις διακόπτες, να χαλαρώσεις και να αφεθείς ελεύθερα ταξιδεύοντας στις ιδιαίτερες συχνότητες τους.

Και οι τρείς μπάντες έρχονται στα Τρίκαλα με ασυγκράτητη ορμή και φοβερή διάθεση σε ένα live 4 ωρών και βάλε έχοντας σαν μοναδικό σκοπό να μας αποτελειώσουν από νωρίς και μέχρι οι βελόνες να ακουμπήσουν τα κόκκινα.

http://www.youtube.com/watch?v=xNfU3hIVcrg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DDj_Lmyi5Rk#!
http://www.youtube.com/watch?v=OuQMID2kZPw&feature=related


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου