Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

«Τρέχω για μένα - Τρέχω για την παρέα μου».


Αγώνας 6,5 χλμ στην πόλη των Τρικάλων


 Με αυτό το σύνθημα, η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Ημιμαραθωνίου «Θανάσης Σταμόπουλος» προσκαλεί ολους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν μαζί με την παρέα τους στον αγώνα των 6,5 χλμ. που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με τον  ημιμαραθώνιο την Κυριακή 18 Μαρτίου.

Στον αγώνα των 6,5 χλμ. πέρα από την ατομική συμμετοχή του καθενός, μπορούν να πάρουν μέρος και ομάδες αποτελούμενες από 5 τουλάχιστον δρομείς. Θα υπάρξει ομαδική βαθμολογία και στο τέλος θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι Σύλλογοι-Ομάδες.


Επίσης, θα βραβευθεί και η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές. Κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 5 δρομείς (άνδρες ή γυναίκες) και η κατάταξη θα γίνεται με βάση το άθροισμα των καθαρών χρόνων τερματισμού των 5 πρώτων δρομέων κάθε ομάδας. Νικήτρια ομάδα θα είναι αυτή με τον μικρότερο χρόνο.

Ήδη οι πρώτες ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή και ετοιμάζονται. Ομάδες από διάφορους φορείς, ιδιωτικές εταιρίες της πόλης (γυμναστήρια, καφετέριες κτλ) θα βρεθούν στην αφετηρία με στόχο τη διάκριση της ομάδας τους.

Οργανώστε λοιπόν και εσείς μια ομάδα είτε από το σχολείο σας, τη δουλειά σας, την περιοχή σας, την ιδιότητα σας ή ό,τι άλλο έχετε στο νου που να αποτελεί ομάδα και ελάτε να τρέξουμε παρέα. Το τρέξιμο είναι πλέον και ομαδικό οπότε…

Πάρτε την παρέα σας και ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί!!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.stamhalfmarathon.org) ή να επικοινωνήσετε στα τηλ. 24310 72170, 6970 177207 και 6937 116086.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
www.stamhalfmarathon.org


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου