Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Με το δεξί για τη νέα χρονιά η δράση στην ποδηλασία για τον ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ


Επιτυχίες σε διασυλλογικό αγώνα στο Συκούριο Λάρισας








1η Η ΣΟΥΛΙΟΥ ΜΑΤΙΝΑ
2η Η ΜΗΤΣΙΟΥΛΑ ΧΑΙΝΤΗ
3ος Ο ΜΗΤΣΙΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ
2η Η ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΑ


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 04/03/12 στο Συκούριο Λάρισας με την συμμετοχή συλλόγων από όλη την Ελλάδα ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για την ποδηλασία δρόμου. Συγκεκριμένα στην κατηγορία ανδρών  μετά από μια πολλή γρήγορη κούρσα  η οποία κρίθηκε στο σπριντ ο αθλητής του ΠΑΣ ΑΣΚΗΠΙΟΥ Βάσκος Τρύφων τερμάτισε με το γκρουπ των πρωτοπόρων, ενώ ο Βάσκος Στέφανος 500μ πριν το τέρμα είχε μια πτώση που του στέρησε μια καλή θέση.

Στην κατηγορία των πανπαίδων ο Μητσιούλας Νίκος κατέκτησε την 3η θέση η οποία και αυτή κρίθηκε στο τελικό σπρίντ, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

     Στην κατηγορία κορασίδων η Μητσιούλα Χάιντη τερμάτισε στην 2η θέση και αυτή μετά από πτώση, λόγω του πολύ γρήγορου αγώνα και των αλλεπάλληλων ντεμαράζ που γινόταν.

Στην κατηγορία των πανκορασίδων τερμάτισε 1η η Σούλιου Ματίνα με την Καλογήρου Ραφαηλία να την ακολουθεί στη 2η θέση.
Πολλή καλή εμφάνιση έκαναν και οι αθλητές Ζώης  Λευτέρης και Ευταθίου Βασίλης στην παρθενική τους εμφάνιση. 

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής και νυν προπονητής  στην ομάδα του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ κος Σαλπαδήμος Στέργιος δήλωσε ότι το όφελος είναι μεγάλο από τον συγκεκριμένο αγώνα, διότι οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να συγκεντρώσουν πληροφορίες που θα τους βοηθήσουνε σε επόμενους αγώνες.

Όλα αυτά τα στοιχεία θα αποτελέσουν την βάση για να ισχυροποιηθεί η ομάδα, και να μπορέσει ο κάθε αθλητής μέσα από καλύτερες συνθήκες να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία σε περαιτέρω αγώνες. 



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου