Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ξεπέρασαν τις 600 οι συμμετοχές στον 5ο ημιμαραθώνιο "Θανάσης Σταμόπουλος"


Οι δηλώσεις συμμετοχών στον 5ο ημιμαραθώνιο δρόμο «Θανάσης Σταμόπουλος» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Οι συμμετοχές έχουν από χθες ξεπεράσει τις 600 και αυξάνονται συνεχώς, ενώ ακόμα δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή οι μεγάλοι σύλλογοι της χώρας.





Είναι πλέον γεγονός ότι, ο ημιμαραθώνιος δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος» συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της χώρας μας.

Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργάνωσε το 2008 τον πρώτο ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου από την Καλαμπάκα στα Τρίκαλα δίνοντας του το όνομα του ιδρυτικού του μέλους, Θανάση Σταμόπουλου για να τιμήσει τη μνήμη του. Στον πρώτο αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Μαρτίου του 2008 συμμετείχαν περίπου 330 δρομείς, αριθμός συγκλονιστικός για τα δεδομένα της εποχής και νικητής αναδείχτηκε ο Τρικαλινός αθλητής του ιστορικού Γ.Σ. Τρικάλων Φάνης Σκούφιας με χρόνο 1:11:41.

Τα επόμενα χρόνια ο αγώνας είχε αυξανόμενη όσον αφορά τις συμμετοχές πορεία. Ωστόσο το 2011 ήταν η χρόνια που ο ημιμαραθώνιος «Θανάσης Σταμόπουλος» αναβαθμίστηκε εντυπωσιακά  φτάνοντας τον πολύ μεγάλο αριθμό των 749 εγγραφών με την προσδοκία ότι φέτος με την παρουσία και της AIMS θα υπερβούν τις 800.

Φέτος ο 5ος Ημιμαραθώνιος αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερος, μιας και ο σύλλογος δρομέων, θέλει να ανεβάζει συνεχώς τον πήχη και το επίπεδο του αγώνα. Έτσι, φέτος, εκτός από τον ημιμαραθώνιο δρόμο, θα διεξαχθούν και αγώνας 6,5χλμ, καθώς και αγώνας 1000 μέτρων με δωρεάν συμμετοχή για τα παιδιά.

Ήδη στον Ημιμαραθώνιο αγώνα έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους οι τρεις καλύτεροι Έλληνες μαραθωνοδρόμοι αυτή την περίοδο, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο Μιχάλης Παρμάκης και ο Κώστας Πούλιος, οι οποίοι θα κάνουν και την πρόβα τζενεραλε στα Τρίκαλα στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακού Αγώνες του Λονδίνου.
Λάβετε λοιπόν θέση κι εσείς στην αφετηρία, σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χώρας μας.

Για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας είτε στον ημιμαραθώνιο δρόμο είτε στις μικρότερες κατηγορίες σας παρέχονται από τους διοργανωτές πολλές και διαφορετικές επιλογές όπως η ηλεκτρονική εγγραφή, η εγγραφή μέσω email ή φαξ και η εγγραφή με μετρητά. Πρώτα απ' όλα είναι απαραίτητο να διαβάσετε τους κανονισμούς της διοργάνωσης τους οποίους θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του αγώνα www.stamhalfmarathon.org. Οι καταληκτικές ημερομηνίες εγγραφών και το κόστος συμμετοχής παρουσιάζονται στον ακόλουθο πίνακα:




Ο αγώνας των 1000 μετρων για παιδιά 8-14 ετών είναι δωρεάν ενώ έχει όριο συμμετοχής τα 300 παιδιά, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κατά την εγγραφή στους αγώνες, θα παρέχεται σε όλους τους δρομείς η δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης, του εθελοντικού μη κυβερνητικού οργανισμού ΣΤΕΓΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.stamhalfmarathon.org) ή να επικοινωνήσετε στα τηλ. 24310 72170, 6970 177207 και 6937 116086.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
www.stamhalfmarathon.org

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου